Loredana și fiica ei, din nou la petrecerile nebune din Mykonos. Ipostazele în care au fost filmate mama și fiica


Loredana pare că s-a îndrăgostit de viața de noapte din Mykonos. Vedeta este deja la a doua escapadă pe insula grecească, alături de fiica ei, Elena.


Loredanei Groza îi merge din plin: artista o ține din petrecere în petrecere. După escapada de la începutul verii, cântăreața s-a întors din nou în Mykonos. Vedeta a postat deja primele imagini din club, unde a mers însoțită de câțiva prieteni și de fiica ei, Elena.

 

Lori a făcut senzație cu un look de inspirație boho: a purtat o rochie neagră cu franjuri, cu decupaje sexy. De la spate ținuta este și mai incendiară! Elena a ales o rochie mini vișinie, cu un decolteu adânc.

 

Loredana și fiica ei sunt foarte apropiate și își petrec toate vacanțele împreună. De curând, tânăra a sărbătorit 24 de ani, iar mama ei a postat câteva imagini superbe pe rețelele de socializare.

 

Elena nu i-a călcat pe urme Loredanei. Nu are o carieră în lumea artistică, ci este producător la un post de radio.

“Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei”, spunea Loredana în revista Viva.

  • Loredana și fiica ei, din nou la petrecerile nebune din Mykonos. Ipostazele în care au fost filmate mama și fiica

related posts

Modifică setările cookies