Loredana Groza, show controversat la malul mării! Bărbații din public au aruncat cu bani pe scenă: „Să fugim!”


Artista și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale controversate, iar ultimul său concert susținut la malul mării, pe 29 aprilie, a stârnit un nou val de reacții în mediul online!

Tag-uri: #Loredana Groza

Loredana Groza, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din showbiz-ul autohton, a susținut un concert într-un club de fițe de la malul mării. Fără îndoială a atras toate privirile, dar mai multe au fost reacțiile negative...cel puțin de data aceasta. Vedeta s-a urcat pe scenă și a făcut show într-un costum negru, din piele, mulat și cu un decolteu adânc, iar fanii din public, în special bărbați, i-au băgat bani în cizme.

Imaginile au ajuns imediat pe rețelele de socializare, acolo unde mai multe persoane și-au dat cu părerea, criticând-o dur pe artista în vârstă de 52 de ani. Vezi în galeria de mai jos imaginile cu Loredana Groza

„Doamne ferește! Cred că nu a mai mâncat nimeni acolo”, „Aoleu!”, „Cele mai valoroase cizme”, „Săraca...”, „Să fugim!”, „Mamaie, ești penibilă”, „Sam Smith, varianta feminină”, au fost câteva comentarii pe care le-au lăsat internauții la videoclipul în care apare Loredana Groza.

Sursă foto: TikTok - Răzvan Dobre/Arhivă

  • Loredana Groza, show controversat la malul mării! Bărbații din public au aruncat cu bani pe scenă: „Să fugim!”

related posts

Modifică setările cookies