Loredana Groza, imagini fără filtre din sala de sport. Cum arată corpul cântăreței la 52 de ani


La 52 de ani, Loredana Groza se poate lăuda că se află într-o formă de invidiat. Cântăreața are mare grijă la silueta sa, face sport în mod regulat, este atentă la alimentație, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Recent, diva a publicat pe rețelele sociale un clip filmat în sala de sport, în care și-a etalat corpul tonifiat.


Loredana Groza a primit în ultimii ani multe acuzații cum că și-ar edita fotografiile de pe rețelele sociale și că s-ar poza mereu cu filtre și alte trucuri de înfrumusețare. Însă, ultima apariție de pe rețelele sociale dovedește că artista arată întocmai cum apare în fotografiile sale.

Aflată în sala de sport, Loredana Groza s-a filmat în oglindă, din toate unghiurile, etalându-și corpul într-o pereche de colanți roșii și un tricou în aceeași culoare, pe care l-a legat sub bust. 

La vederea imaginilor, fanii cântăreței au avut păreri împărțite. În timp ce unii au lăudat-o pentru felul în care se menține, alte persoane au considerat că Loredana mai are de lucrat la siluetă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

"Hai că arăți f bine!!! Felicitări!!", „Îmi place ce văd”/ „Încă 5 kg în minus și este perfect!”,"Eu nu văd că ar fi un corp lucrat la sală, ci doar un corp foarte normal pe care îl avem toți oamenii", "Ai găsit mușchii până la urmă?".

Sursă foto: Instagram

  • Loredana Groza, imagini fără filtre din sala de sport. Cum arată corpul cântăreței la 52 de ani

related posts

Modifică setările cookies