Loredana Groza, o nouă apariție de senzație pe Instagram. Cântăreața a fost cerută de soție


Loredana Groza atrage simpatii ca un magnet, la fiecare apariție pe rețelele sociale. Cântăreața de 52 de ani și-a sporit numărul de admiratori cu cea mai recentă postare pe Instagram, în urma căreia a primit o nouă cerere în căsătorie.


Lori e „Madonna de România”, dar fanii ei sunt de părere că adevărata Madonna are toate motivele să fie invidioasă pe ea. Vedeta a ridicat din nou pulsul pe rețelele sociale, după ce a postat o serie de fotografii incitante.

Super, trăiește viața cum știi mai frumos, nu ierta nimic ce-ți place!”; „Ești foarte frumoasă și sexy” – concluzia fanilor ei bărbați.

Unul dintre ei a mers și mai departe și i-a făcut o propunere cu care artista s-a obișnuit în ultimii ani: „Te măriți cu mine?”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Deși mulți o acuză că a apelat la operații estetice și la minunile tehnologiei, Loredana a postat imagini fără filtre realizate la sală. Admiratorii ei au putut stabili dacă e o diferență majoră între pozele postate online și formele sale reale.

Într-o postare realizată în preajma sărbătorilor de iarnă 2022, Loredana Groza și fiica ei par de aceeași vârstă, lucru care unora li s-a părut ireal.

Fotografii: @loredanagroza

Vezi și VIDEO:

  • Loredana Groza, o nouă apariție de senzație pe Instagram. Cântăreața a fost cerută de soție

related posts

Modifică setările cookies