Loredana, ipostaza în care s-ar putea să nu o recunoști. Cum arată în intimitatea casei sale, cu basma și ochelari


La 53 de ani, Loredana Groza este într-o formă fizică de invidiat. Cântăreața le împărtășește adesea fanilor imagini de la sala de sport, demonstrând că face regulat antrenamente. Ea pozează în colanți și în topuri decoltate, dar puțini știu cum se îmbracă vedeta în intimitatea casei sale. 


Loredana Groza nu încetează să-și surprindă fanii cu ținutele sale extravagante. Recent a postat un video în care arată câteva exerciții pe care le face la sală. Cântăreața poartă un top negru și colanți cu inserții transparente. (Vezi galeria foto de mai jos)

„Pentru că mă întrebați de multe ori: ce exerciții, cum, ce se întâmplă, ca să fii în formă. Am un singur sfat: exersați în fiecare zi. Practica te duce mai departe. Veniți cu mine. Sexy până la moarte”, spune ea. 

Când se află în intimitatea casei, Loredana uită de toate artificiile de înfrumusețare și poartă ținute lejere. Artista a postat un video la InstaStory, unde apare cu câțelul ei în brațe. Vedeta poartă halat, o basma și ochelari. 

Recent, Loredana a vorbit despre cât de mult contează imaginea unui artist în showbiz.

„Orice contează. Ceea ce vorbești, ceea ce mănânci, cu cine ieși. Mii de oameni te privesc și uneori poți să greșești, pentru că ești om. Important este să realizezi că ai avut un pas care nu a fost corect și să remediezi problema. Asta e important, să nu persiști în prostie, în greșeală”, a declarat ea potrivit click.ro

Sursă foto: Instagram/ Loredana Groza 

  • Loredana, ipostaza în care s-ar putea să nu o recunoști. Cum arată în intimitatea casei sale, cu basma și ochelari

related posts

Modifică setările cookies