Loredana, dezvăluiri sincere! Cu cine a avut artista primul sărut


Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, aceasta fiind constant în atenția presei atât datorită modului său unic de exprimare, cât și grație talentului cu care a cucerit o țară întreagă. 


Loredana Groza se poate considera o femeie cu adevărat împlinită! Aceasta are parte de o carieră uimitoare în industria muzicală românească, de un aspect fizic de invidiat, dar și de iubirea necondiționată a familiei sale. Artista s-a făcut întotdeauna plăcută de publicul larg datorită modului său unic de exprimare, atât pe scenă, cât și în cadrul interviurilor acordate jurnaliștilor.

În urmă cu ceva timp, vedeta a vorbit despre primul moment în care a simțit fluturi în stomac și s-a sărutat cu un bărbat. Se pare că acest lucru s-a întâmplat acum mulți ani, când vedeta cânta la Festivalul de la Mamaia. 

“La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt, a doua oară, cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, ca mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, mărturisea vedeta, în urmă cu ceva vreme. 

Ulterior, s-a aflat că bărbatul cu care Loredana a avut primul sărut este Cătălin Cățoiu, un prieten apropiat al regizorului Dan Chișu.

Sursă foto: Loredana Groza/Instagram, Arhivă

  • Loredana, dezvăluiri sincere! Cu cine a avut artista primul sărut

related posts

Modifică setările cookies