Loredana Groza, primele declarații după ce a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu: „Gestul meu...”


După ce s-a pus în genunchi în fața compozitorului Horia Moculescu, în timpul unui concert la Mamaia, Loredana Groza a fost aspru criticată atât de internauți, cât și de colegii săi de breaslă. Acum, vedeta a venit cu explicații privind gestul său total neașteptat.


Loredana Groza s-a aflat în mijlocul unui scandal de proporții după ce a susținut un recital pe scena Festivalului de la Mamaia, alături de Horia Moculescu. La sfârșitul spectacolului, vedeta a făcut un gest care i-a șocat pe mulți, acela de a se pune în genunchi în fața compozitorului. Deși multe persoane au criticat-o, inclusiv colegi de breaslă, Loredana Groza a venit cu o serie de explicații în ceea ce privește atitudinea pe care a avut-o.

Fără să țină cont de gurile rele, Loredana Groza a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru viva.ro, că gestul său a fost oricum „prea puțin” pe lângă admirația pe care o are față de compozitor.

„În clipa în care pianul a început să prindă viaţă sub degetele lui Horia, iar vocea lui să se propage în atmosferă, a fost un moment magic, de transfer instantaneu într-o altă dimensiune. La final, am căzut în genunchi la picioarele lui.

Pur şi simplu aşa am simţit. În faţa unui guru al muzicii trebuie doar să îngenunchezi, nimic altceva. Mi s-a părut oricum prea puţin gestul meu. Dar a fost felul meu de a îmi arăta recunoștința, admirația și respectul pe care le am faţă de acest titan al muzicii româneşti!”, a spus Loredana Groza pentru sursa menționată anterior.

Foto: Instagram, Facebook

  • Loredana Groza, primele declarații după ce a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu: „Gestul meu...”

related posts

Modifică setările cookies