Tania Budi a dezvăluit cum reușește să arate impecabil la 53 de ani! Secretele ei de frumusețe


Tani Budi tocmai a împlinit 53 de ani, vârstă pe care majoritatea dintre noi consideră că vedeta nu o arată, iar frumoasa constănțeancă se poate lăuda cu o frumusețe naturală peste care timpul pare să nu-și lase amprenta.

Tag-uri: #Tania Budi

După cum a mărturisit în mai multe rânduri, Tania Budi nu este adepta operațiilor estetice invazive, ci apelează periodic la proceduri minim invasive, discrete. Pegătirile pentru ziua ei de naștere au presupus și urmarea unui tratament de rejuvenare facială la care, de regulă, apelează de trei ori pe an.

Este vorba despre o metodă special de mezoterapie, dezvoltată de medicul Iancu Morad, un tratament care ajută la întinerirea zonei faciale și a decolteului. Esteticianul folosește substanțe active ce stimulează producția de colagen și elastină, precum și antioxidanți ce combat radicalii liberi. 

„Tania este o femeie extrem de frumoasă, care nu are nevoie de intervenții estetice majore. Sunt mândru că este pacienta mea deja de atâția ani. Alegem întotdeauna tratamente rapide și simple, proceduri cu ajutorul cărora frumusețea ei naturală este menținută în timp și pusă în valoare. Acum, în pragul împlinirii vârstei de 53 de ani, am ales să împrospătăm tenul și să-i redăm fermitatea printr-o ședință specială de mezoterapie. Tratamentul se aplică prin microinjecții cu substanțe active ce stimulează producția de colagen și elastină, precum și antioxidanți ce combat radicalii liberi. Tratamentul este nedureros și nu presupune timp de recuperare. Rezultatul este întotdeauna unul spectaculos, dar totodată natural, așa cum își dorește Tania”, declară medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Mezoterapia și PRP se numără printre secretele de frumusețe ale Taniei Budi, care apelează cu încredere de foarte mulți ani la medicul chirurg estetician Iancu Morad. Vedeta face mezoterapie de 3 ori pe an.

Cât despre PRP, tratament cunoscut și sub numele de Terapia Vampir, Tania apelează la el cam de 2 ori pe an. Este o tehnică proprie de tip PRP pentru rejuvenarea facială care folosește celule proprii. Se recoltează sânge, se centrifughează și se îmbogățește cu un cocktail de substanțe hrănitoare ce se injectează apoi la nivelul feței sau al gâtului. Substanța este perfect tolerată de organism și regenerează pielea din profunzime, având ca rezultat un aspect vizibil întinerit și proaspăt.

„Merg la medicul meu estetician, Iancu Morad, de câteva ori pe an. Mai exact, de câte ori simt nevoia unui refresh. Am făcut-o și acum, înaintea zilei mele de naștere. Vreau să întâmpin vârsta de 53 de ani cu un ten luminos, ferm și intens hidratat. Mezoterapia se numără, alături de PRP, printre tratamentele mele favorite atunci când vine vorba despre rejuvenare facială. Sunt proceduri simple, rapide, care nu dor și mă ajută să îmi păstrez în timp prospețimea tenului”, declară Tania Budi.

foto: PR

Vezi și: 

 

 

 

  • Tania Budi a dezvăluit cum reușește să arate impecabil la 53 de ani! Secretele ei de frumusețe

related posts

Modifică setările cookies