Tania Budi, chip angelic și decolteu amețitor la 56 de ani. Reacția fanilor: „Timpul nu trece peste tine! Ești divină!”


Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Tania Budi continuă să-și impresioneze urmăritorii de pe contul de Instagram. 

Tag-uri: #Tania Budi

În ultimii ani, Tania și-a făcut rar apariția la evenimentele mondene și s-a concentrat mai mult pe afaceri. Fostul model ține însă legătura cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde își etalează silueta fără cusur.

Tania s-a distrat recent la ziua unei prietene și a postat câteva imagini și pe Instagram, spre încântarea celor peste 22.000 de urmăritori.

Superba blondă a purtat o rochie neagră, mulată, cu decolteu amețitor.

„Timpul nu trece peste tine! Ești la fel de frumoasă ca acum 30 de ani! Ești divină!”, „Superbă. Mereu te-am admirat!”, „Ești top”, i-au scris unii dintre admiratori. 


Într-un interviu oferit în urmă cu doi ani pentru Fanatik, Tania Budi a declarat și care este secretul “tinereții” sale. 

„Eu, la 75 de ani, voi fi la fel. În cluburi, dansând, distrându-mă. Poate nu pe mese, dar am un spirit tânăr, am prieteni, îmi place să ne vedem, să stau la un pahar cu ei, să dansez. Spiritul acesta nu se va duce niciodată. A, și noroc, am o moștenire genetică bună. Cel mai important, pe lângă moștenirea genetică este însă echilibrul, grija față de tine. Dar nu grijă cu ce cremă te dai pe față, că asta înseamnă să ajungi să ai doar o privire goală. Trebuie să ai grijă și de ce citești, de ce urmărești, la ce te uiți. Mie îmi plac, de exemplu, filmele bune, cu scenariu, cu dialoguri. Cărțile, la fel… (…) Multă lume întreabă la ce le este bună matematica, că nu folosește, că e inutilă… Dar cum îți antrenezi bicepsul, așa îți antrenezi și creierul. E doar alt mușchi. Și cum să îl antrenezi? Cu citit, cu matematică. Eu mi-am antrenat creierul și de aceea sunt bine, am emoții să le exprim”, a declarat Tania.


  • Tania Budi, chip angelic și decolteu amețitor la 56 de ani. Reacția fanilor: „Timpul nu trece peste tine! Ești divină!”

related posts

Modifică setările cookies