Tania Budi, selfie în costum de baie pe Instagram. Reacția fanilor: “Wow, ce frumusețe!”


Tania Budi pare să fi găsit elixirul tinereții! Vedeta a împlinit 54 de ani în februarie, dar arată la fel de bine ca la 20 de ani.


Tania Budi este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar trecerea anilor nu și-a pus amprenta nici pe chipul, dar nici pe silueta superbei blonde. 

Recent, vedeta a postat un selfie de la plajă, iar urmăritorii au fost impresionați de cât de bine arată Tania în costum de baie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tania Budi (@taniabudi_)

Tania s-a pozat într-un costum de baie, din două piese, cu imprimeu leopard. “Ești superbă!”, “Wow, ce frumusețe!”, “Ești o superbă!”, “Mereu sexy!”, “Ești frumoasă și talentată!”, sunt câteva dintre mesajele primite de vedetă. 

Într-un interviu oferit recent pentru Fanatik, Tania Budi a declarat și care este secretul “tinereții” sale. 

“Eu, la 75 de ani, voi fi la fel. În cluburi, dansând, distrându-mă. Poate nu pe mese, dar am un spirit tânăr, am prieteni, îmi place să ne vedem, să stau la un pahar cu ei, să dansez. Spiritul acesta nu se va duce niciodată. A, și noroc, am o moștenire genetică bună. Cel mai important, pe lângă moștenirea genetică este însă echilibrul, grija față de tine. Dar nu grijă cu ce cremă te dai pe față, că asta înseamnă să ajungi să ai doar o privire goală. Trebuie să ai grijă și de ce citești, de ce urmărești, la ce te uiți. Mie îmi plac, de exemplu, filmele bune, cu scenariu, cu dialoguri. Cărțile, la fel… (…) Multă lume întreabă la ce le este bună matematica, că nu folosește, că e inutilă… Dar cum îți antrenezi bicepsul, așa îți antrenezi și creierul. E doar alt mușchi. Și cum să îl antrenezi? Cu citit, cu matematică. Eu mi-am antrenat creierul și de aceea sunt bine, am emoții să le exprim”, a declarat Tania potrivit sursei menționate mai sus.

Fotografii: Instagram
 
  • Tania Budi, selfie în costum de baie pe Instagram. Reacția fanilor: “Wow, ce frumusețe!”

related posts

Modifică setările cookies