Echipa lui Taylor Swift a declarat că un fotograf australian ar fi amenințat că va arunca o angajată în apă, după care, tatăl artistei fiind acuzat că i-ar fi dat un pumn în față respectivului fotograf.

Incidentul se presupune că a avut loc la un debarcader de feribot din Neutral Bay, iar altercația ar fi luat naștere, după ce turneul australian ”The Eras Tour” a ajuns la final.

Taylor Swift și Scott Swift au călătorit cu un yacht, de la Homebush, iar acesta a fost surprins de fotografi, pe ponton, în timp ce le arăta semne obscene. Conform Daily Mail Australia, purtătoarea de curând a lui Taylor Swift a declarat că fotografii au avut un comportament agresiv.

„Doi indivizi se îndreptau agresiv spre Taylor. Ei s-au agățat de agenții de securitate și au amenințat că o să o arunce în apă pe o membră a personalului. A coborât de pe vas și s-a îndreptat spre agenții de securitate, care ne băgau umbrele în față”, a precizat aceasta.

Ben McDonald, presupusa victimă, susține că afirmațiile purtătoarei de cuvânt sunt „o prostie totală”, deoarece Taylor Swift era singură prezență feminină în acel moment și în acel loc: „Acesta este genul de prostii la care m-aș fi putut aștepta. Care era acea femeie? Singura care era acolo era Taylor”.

De asemenea, fotograful a ținut să menționeze faptul că presupusa altercație a fost surprinsă de camerele de filmare din zonă și se poate observa că niciun fotograf nu a fost violent în niciun fel. Mai mult decât atât, secția de poliție North Shore a lansat o anchetă, iar cercetările continuă.

 

Sursa foto: Getty Images