Tensiune maximă între Victoria Beckham și nora ei. Motivul pentru care Nicola Peltz s-ar fi supărat


De câteva luni, tabloidele britanice scriu despre “războiul rece” dintre Victoria Beckham și nora ei, Nicola Peltz. Totul a pornit de la faptul că jurnaliștii au observat că cele două nu își dau niciodată like și nu își comentează la postările de pe Instagram.


Zvonurile că Victoria Beckham și nora ei, Nicola Peltz, nu se înțeleg circulă de ceva vreme. Până acum niciuna dintre ele nu s-a grăbit să nege, însă soția lui Brooklyn Beckham a încercat să lămurească lucrurile. Nicola a mărturisit că zvonurile au început în momentul în care Victoria Beckham nu a creat rochia de mireasă pentru nunta ei și a fost nevoita să apeleze la casa de modă Valentino.

“Urma să port o rochie marca Victoria Beckham și îmi doream foarte mult, dar apoi, cu câteva luni înainte de nuntă, Victoria și-a dat seama că atelierul ei nu o poate face, așa că am fost nevoită să aleg altă rochie”, a spus Nicola.

Cu toate acestea, Victoria Beckham a purtat o rochie din propria colecție și a avut timp să îmbrace și alte vedete, cum ar fi prietena ei Eva Longoria. Ținute create de Victoria au purtat și mama ei, Jackie Adams, și iubita de atunci a lui Romeo Beckham.

Surse apropiate familiei au spus că Nicola nu și-a dorit ca Victoria Beckham să ajute la organizarea nunții și că la eveniment totul s-a învârtit în jurul familiei Peltz, soții Beckham fiind în plan secund.

 

Deși familia Beckham are o avere impresionantă de 380 de milioane de lire sterline, părinții Nicolei Peltz sunt mult mai bogați. Familia Peltz se mândrește cu o avere de 1,3 miliarde de lire sterline, așa că nu ne miră că un contract prenupțial extrem de detaliat a fost semnat înainte de ceremonie. 

Tabloidele britanice au tot lansat zvonuri legate de relația tensionată dintre Victoria și nora ei: “Nu se suportă și nu își vorbesc!”.

  • Tensiune maximă între Victoria Beckham și nora ei. Motivul pentru care Nicola Peltz s-ar fi supărat

related posts

Modifică setările cookies