Tragedie în poker! A murit la 26 de ani, electrocutată cu uscătorul de păr


Rusoaica Lilia Novikova, considerată un sex-simbol în lumea poker-ului, a decedat în condiţii aparent stupide, ca urmare a unui şoc electric suferit în baia apartamentului său din Moscova.


În vârstă de 26 de ani, frumoasa Lilia era cunoscută în special amatorilor de poker din mediul online, unde deţinea un site prin intermediul căruia acorda sfaturi începătorilor.

Miercuri, alertaţi de faptul că fiica lor nu răspunde la telefon, părinţii Liliei au alertat un vecin pentru a pătrunde în locuinţa rusoaicei din capitala Rusiei. Din păcate, Novikova a fost găsită fără suflare în baie, mai exact în cadă, anchetatorii anunţând că au găsit pe corpul victimei semne de electrocutare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liay Novikova PokerPro (@liay5) on

Iniţial,a  fost lansată ipoteza că Lilia Novikova ar fi murit în timp ce îşi conecta telefonul mobil cu un alt dispozitiv. Până la urmă, surse din anchetă citate de BBC susţin că Lilia s-ar fi electrocutat cu un banal uscător de păr, după care a căzut în cadă, lovindu-se puternic la cap.

Vestea a căzut ca un trăznet printre ceilalţi mari jucători de poker, care au transmis mesaje pe reţelele de socializare. „E sfâşietor. Era o fată drăguţă, frumoasă şi talentată, care a muncit atât de mult pentru a promova poker-ul”, a ţinut să precizeze britanica Liv Boeree.

În afara pasiunii pentru poker, Lilia a fost de mică un geniu în matematică, ea deţinând şi o diplomă de licenţă în inginerie. De asemenea, rusoaica era o înfocată practicantă a sporturilor mai puţin mediatizate, precum ciclismul, canotajul sau snowboarding-ul.

  • Tragedie în poker! A murit la 26 de ani, electrocutată cu uscătorul de păr

related posts

Modifică setările cookies