Urarea sexy a Antoniei pentru Alex Velea de Valentine’s Day. Cum s-a pozat artista


Formează unul dintre cele mai hot cupluri din showbizul românesc și profită de orice ocazie pentru a-și declara iubire. Antonia și Alex Velea și-au arătat public sentimentele și de Valentine’s Day :)


Antonia i-a făcut partenerului său o surpriza “hot” pe rețelele de socializare. Vedeta s-a pozat în lenjerie intima roșie și i-a urat lui Alex Velea “Happy Valentine’s Day Babe” :) Velea a repostat imaginea în story-ul lui.

 

Cei doi trec în prezent prin momente de maximă fericire: de câteva zile familia or s-a întregit. Maya, fetița Antoniei care locuiește în Italia cu tatăl ei, a venit în România.

 

Pentru mulţi, începuturile povestii de iubire dintre Antonia și Velea au fost ca într-un film. Amândoi erau la finalul unei relaţîi care nu îi mai împlinea, amândoi erau în vizorul publicului şi amândoi se îndrăgostiseră. Tare. Alex Velea povesteşte cel mai bine despre acele momente, într-o declaraţie acordată revistei VIVA: "Nu ne-a venit să credem că după primele întâlniri deja ne îndrăgostiserăm foarte rău. Nu știam cum să îi spun să nu se sperie sau să nu fie prea devreme. Dacă ați cunoaște-o cu adevărat, ați vedea că e și mai frumoasă pe interior. Adică frumusețea asta care te lasă cu gura căscată, te lasă mască, ar fi umbrită de frumusețea interioară.“

În perioada de început, au fost urmăriţi de paparazzi, am fost condamnaţi de unii, apreciaţi pentru curaj de alţii. Toate acestea au trecut. Mai puţin iubirea. Astăzi cei doi au împreună doi băieţi, Dominic şi Akim, în vârstă de 4 şi respectiv doi ani. În plus, Alex are o relaţie extraordinară cu Maya, fetiţa Antoniei din căsnicia anterioară. Artistul chiar şi-a tatuat chipul fetiţei, ca să îi arate cât de mult înseamnă pentru el. Gestul lui a lăsat-o pe Antonia fără cuvinte şi a făcut-o să îl iubească şi mai mult. 

 

 La rândul ei, pentru a-i demonstra lui Alex cât de mult îl iubeşte, Antonia și-a tatuat cifra 13 chiar între sâni, cifra ce reprezintă ziua de naștere a lui Velea.

  • Urarea sexy a Antoniei pentru Alex Velea de Valentine’s Day. Cum s-a pozat artista

related posts

Modifică setările cookies