Victoria Beckham, dezlănțuită la o petrecere dată în cinstea lui Lionel Messi: "Nu am băut chiar așa mult"


Când vine vorba de petreceri, Victoria Beckham știe cu siguranță cum să se distreze. Aflată la o petrecere dată în cinstea lui Lionel Messi, fosta membră Spice Girls a cântat și a dansat alături de soțul ei pe piesa "Say You'll be there", al trupei din care a făcut parte.


Victoria (49 de ani) și David Beckahm (48 de ani) au sărbătorit debutul lui Lionel Messi, care s-a alăturat de curând clubului Inter Miami. Fotbalistul, în vârstă de 36 de ani, care a semnat un contract de 830.000 de lire sterline pe săptămână cu echipa lui Beckham, a marcat un gol în ultimul moment ce le-a adus victoria împotrivă celor de la Cruz Azul.

În imaginile publicate de Victoria pe Instagram și Tik Tok din seara petrecerii, ea și David apar îmbrățișați în timp ce cântă și dansează pe ritmurile piesei "Say You'll be there".

"Doar o noapte casual în Miami! Verificați tik tok-ul meu pentru a vedea momentul complet nu, serios, nu am băut atât de mult", a scris ea în descrierea videoclipului.

@victoriabeckham

Warming up the vocals in Miami! More to come ????!! ????????

♬ original sound - Victoria Beckham

Luată de văl, Victoria Beckham a lăsat la o parte atitudinea ei serioasă și a petrecut din nou ca în tinerețe, când făcea parte din Spice Girls și se distra cu celelalte colege din trupă. Ba mai mult, la un moment dat, în clipul de pe Tik Tok, Victoria a fost la un pas să cadă, semn că aloocul și-a făcut efectul.

La fel de bine s-au simțit și prietenii cuplului, care au pozat alaturi de aceștia, la o masă plină cu băuturi.

"Ce noapte! Felicitări celei mai bune familii, sunteți extraordinari! Inter Miami #1, "Vă iubim și vă dorim ce e mai bun", "Bravo că l-ați luat pe Messi", "Am crezut că e o poză veche, arătați foarte tineri", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Sursă foto: Instagram, Getty

  • Victoria Beckham, dezlănțuită la o petrecere dată în cinstea lui Lionel Messi: Nu am băut chiar așa mult

related posts

Modifică setările cookies