Victoria și David Beckham au hotărât să învețe salsa! Imagini virale cu cei doi în sala de dans


Victoria și David Beckham sunt unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood. Recent, cei doi și fiica lor, Harper, s-au înscris la cursuri de salsa și au publicat o înregistrare video din sala de dans, uimindu-i pe fani.


Spre surprinderea multor persoane, Victoria Beckham, în vârstă de 48 de ani și soțul ei, David, în vârstă de 47 de ani, s-au descurcat de minune la orele de salsa. Cei doi au executat o coregrafie de salsa creata de profesorul lor și au publicat clipul cu dansul lor pe Instagram, strângând peste 300.000 de aprecieri.

În filmarea respectivă, Victoria Beckham le explică fanilor cum ea, soțul ei și fiica lor mai mică, Harper, s-au înscris la lecții de salsa, le arata acestora ținută aleasa pentru dans, în timp ce rade de David, care nu pare la fel de relaxat că aceasta.

Cu siguranță Victoria Beckham s-a simțit mai stăpână pe situație, având în vedere experiența ei de artist, însă nici David nu a fost mai prejos. 

"Relația voastră este de vis", "Ea dansează mult mai bine ca multe fete născute într-un mediu latino", "Perechea asta este fantastică, în ciuda anilor au rămas de neatins", "Dansați foarte bine pentru început", au fost câteva dintre reacțiile fanilor la vederea secvențelor din sala de dans.

Sursă foto: Getty, Instagram

  • Victoria și David Beckham au hotărât să învețe salsa! Imagini virale cu cei doi în sala de dans

related posts

Modifică setările cookies