VIDEO Simona Halep și Toni Iuruc, dans pe muzica lui Dan Bittman la cununie


Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil la Constanța, pe 15 septembrie, și i-au avut alături pe prieteni și apropiați. La petrecerea de seară au oferit un dans al mirilor emoționant, pe muzica lui Dan Bittman.


Cei mai importanți oameni din sportul românesc, vedete locale și persoane dragi au felicitat-o pe Simona după ce s-a cununat cu Toni Iuruc. Cei doi și-au unit destinele la Constanța, pe malul mării, în fața familiilor și prietenilor.

Momentul cel mai așteptat a fost petrecerea de seară, care a avut loc într-un club de fițe din Mamaia.

Simona Halep și Toni Iuruc dansul mirilor

Dansul mirilor a fost un moment emoționant, care i-au făcut pe mulți invitați să lăcrimeze.

Cei doi au dansat pe muzica lui Dan Bittman, invitat special la petrecere. De altfel, Dan Bittman a fost printre invitații care au filmat și au făcut poze la eveniment, pentru a le distribui pe rețelele sociale.

Vezi în GALERIA FOTO câteva imagini realizate de Bittman la eveniment!

Loredana Groza, una dintre artistele preferate ale Simonei, a cântat și ea la petrecere.

Simona Halep și Toni Iuruc – invitați de gală la cununie

Persoane importante din tenis, fotbal și alte sporturi de la noi au primit și acceptat invitația de a fi martori la fericitul eveniment. Printre ei au fost Ilie Năstase, Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu, Ștefan Bănică Jr, George Cosac, Florin Segărceanu. 

Nicu Bocancea, florist de renume mondial, s-a ocupat cu decorul de vis în ziua cununiei. Machiajul Simonei a fost realizat de doi dintre cei mai apreciați stiliști de la noi, Alexandru Abagiu și Sorin Stratulat

Fotografii: @danbittman_oficial/Marian Sterea

Vezi și VIDEO:

  • VIDEO Simona Halep și Toni Iuruc, dans pe muzica lui Dan Bittman la cununie

related posts

Modifică setările cookies