Vin Diesel, departe de forma de altădată. Cum l-au surprins paparazzi în vacanță


Are 54 de ani, nu-l judecați prea aspru! Vin Diesel a fost surprins fără tricou în vacanța din Italia, iar admiratorii lui au putut sesiza că a pus câteva kilograme „prin părțile esențiale”.


În seria Fast & Furious e un pachet de mușchi, în viața reală e mai puțin riguros cu dieta sa. Vin Diesel a afișat un corp mai puțin lucrat în vacanța sa din Italia, unde se relaxează alături de iubita lui, Paloma Jiménez, și cei trei copii ai lor.

Actorul din Furios și iute a fost surprins de paparazzi fără tricou pe el, iar cârcotașii au putut vedea că a lăsat-o mai moale cu antrenamentele la sală.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Vin Diesel a bifat și o apariție impecabilă la Festivalul de Film de la Veneția, unde a purtat un costum de culoare neagră care i-a ascuns burta.

Actorul de 54 de ani a mai trecut prin schimbări spectaculoase de fizic, însă imediat ce a pus câteva kilograme pe el, le-a dat jos la sală. 

În 2015 a fost fotografiat în balconul unui hotel din Miami, într-o ipostază în care nu a fost văzut în Fast & Furious 7. Filmul fusese lansat cu doar câteva luni în urmă, însă actorul a ieșit repede din formă.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Prima demascare de la Masked Singer România, sezonul 2. Azi ai prima ediție a emisiunii, de la ora 21:30

  • Vin Diesel, departe de forma de altădată. Cum l-au surprins paparazzi în vacanță

related posts

Modifică setările cookies