Alina Pușcău s-a mutat în România, după 20 de ani de colindat lumea. „Vreau să fac patru copii”


Două decenii a colindat lumea pentru a-și consolida cariera. Acum, una dintre cele mai în vogă fotomodele de la noi, Alina Pușcău, s-a întors în țara natală. Ce planuri are manechinul.


Alina Pușcău (36 de ani) a luat o decizie radicală în ceea ce privește viitorul ei. Manechinul s-a stabilit în România, după ce în ultimii 20 de ani a căutat faima peste Ocean. Alina, care a urcat pe mai toate podiumurile internaționale și a avut o relație cu actorul Vin Diesel, plănuiește se-și continue drumul în modeling, schimbând domiciliul.

„Călătoresc de la 14 ani și întotdeauna car bagajul cu mine. Cred că ăsta e sportul meu favorit. Este foarte greu să pleci de mică, să nu știi limba și să n-ai părinții cu tine. Mi-a fost foarte greu, dar după aceea m-am educat și am încercat să mă adaptez (...) După 20 de ani a trebuit să iau o decizie și să mă liniștesc mai mult. Am călătorit peste tot, în Australia, am stat 20 de ani la Los Angeles, dar nicăieri nu-i ca aici. Dar nu înseamnă că o să rămân aici, o să călătoresc”, a spus Alina Pușcău la Vorbește lumea.

Modelul a dezvăluit că planurile sale de viitor includ o familie, când va găsi persoana potrivită pentru a o întemeia. 

„Deocamdată am făcut pasul ăsta, de a mă muta aici. Dar în viitor vreau să am o familie și să am foarte mulți copii. Da, vreau să am patru copii”, a mărturisit Alina Pușcău.

Românca putea avea copii cu Vin Diesel, actor care a fost îndrăgostit până peste cap de ea. Într-un interviu acordat anul trecut echipei de la Vorbește lumea, modelul a dezvăluit că starul de la Hollywood voia să-și întemeieze o familie cu ea. Însă, totul s-a spulberat, deoarece ea era abia la începutul carierei de fotomodel, iar planurile de atunci erau cu totul altele decât cele de acum.

„Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noștri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci. După câțiva ani m-am mutat la Los Angeles și am avut o relație cu el, care a durat doi ani. Era o relație serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea. El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani și nu mă gândeam să mă căsătoresc și să fac copii. Mi-a spus de la început că vrea copii”.

  • Alina Pușcău s-a mutat în România, după 20 de ani de colindat lumea. „Vreau să fac patru copii”

related posts

Modifică setările cookies