Alina Pușcău, apariție sexy la 41 de ani. Vedeta și-a etalat bustul impresionant într-o bustieră din denim


La 41 de ani, Alina Pușcău rămâne la fel de frumoasă ca pe vremea când își începea cariera de model. Acest lucru s-a văzut și în urma celei mai recente fotografii publicate pe Instagram.

Tag-uri: #Alina Puscau

Toți anii de modelling au învățat-o pe Alina Pușcau cum să își mențină corpul într-o formă armonioasă. Prin intermediul alimentației și a sportului, vedeta reușește să arate ca la 20 de ani, în ciuda faptului că a trecut pragul de 40, iar acest lucru l-au observat și fanii de pe Instagram.

Zilele trecute, Alina Pușcău a publicat o fotografie făcută la o ședință foto, în care și-a etalat bustul impresionant și talia de viespe. Îmbrăcată într-o bustiera din denim și  o pereche de pantaloni desfăcuți, care i-au lăsat la vedere lenjeria, modelul a emanat senzualitate prin toți porii.

Alina Pușcău, model de talie internațională

Alina Pușcău a început o carieră în modeling după ce a fost încoronată câștigătoarea consursului Elite Model Look din 1998. A pozat pentru Victoria's Secret, GAP, JCPenney și Pepe Jeans. Ea a apărut pe coperta Playboy și a lansat un single de debut și un videoclip muzical intitulat „When You Leave (Numa Numa)”, care este un cover al versiunii în limba engleză a „Dragostea Din Tei”. 

Vedeta a jucat în filme precum Conan the Barbarian și Shallow Hal.

Vezi și:

  • Alina Pușcău, apariție sexy la 41 de ani. Vedeta și-a etalat bustul impresionant într-o bustieră din denim

related posts

Modifică setările cookies