Alina Pușcău, superbă în costum de baie! Frumoasa din Ferma despre care Vin Diesel a spus că a fost iubirea vieții lui arată perfect


Actriță de succes și supermodel care a pozat pentru cele mai mari reviste, Alina Pușcau e, fără doar și poate, una dintre româncele superbe care au devenit faimoase în toată lumea. 


În pictorialele și în fotografiile în care apare în costum de baie, Alina Pușcau arată că, la fel ca în 1998, când devenea câștigătoare Elite Model Look, are forme perfecte. 
 
Frumoasa care acum a ales să intre în Ferma – orășeni vs săteni, este, potrivit propriilor ei cuvinte, marea iubire a lui Vin Diesel. În prima ediție Ferma – orășeni vs săteni, chiar afirma: 
 
„L-am cunoscut pe Vin Diesel la Paris, prin prieteni. Îmi spuneau: «Uite, băiatului acela de la masă îi place de tine. Ştii cine e? E din Fast & Furious… Nu, nu ştiu şi nu mă interesează. Tot întreba de mine. Îl uram, nu-l suportam… Ţin minte că a luat numărul meu. Eram la shopping în Paris şi văd că mi-a scris cineva şi am înţeles că m-a urmărit. Mai târziu a zis că am fost iubirea vieţii lui”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@alistmagazine

O postare distribuită de Alina Puscau???? (@alinapuscau_) pe

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@alistmagazine

O postare distribuită de Alina Puscau???? (@alinapuscau_) pe

Frumoasa româncă a avut o relație de cinci ani și cu producătorul Prison Break, Bret Ratner. În plus, Alina mărturisește că e apropitată de Leonardo di Caprio, Paris Hilton și Jay Z.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FERMA - ORĂȘENI VS SĂTENI:

FOTO: INSTAGRAM ALINA PUȘCĂU

related posts

Modifică setările cookies