Cele mai sexy apariții ale Vivianei Sposub în calitate de săteancă! În ce fel l-a cucerit pe George Burcea


Are 23 de ani, e plină de energie pozitivă și de sex-appeal, e mereu zâmbitoare și te face și pe tine să zâmbești.


În Fermă, în special, l-a făcut pe George Burcea să zâmbească, iar ceilalți fermieri chiar au remarcat că, legat de Viviana, la propriu, George a fost mult mai liniștit și cu un tonus mult mai bun. 

Actorul chiar o descrie pe Viviana drept o fată foarte frumoasă și foarte caldă și mărturisește că, la ieșirea din Fermă, nu exclude posibilitatea de a o cunoaște mai bine, poate chiar în vederea unei relații. Asta, după ce el însuși își rezolvă alte probleme, pentru că, pentru el "Viviana nu e o fată de rănit, e o fată pe care să o tratezi corect și chiar să o protejezi."

 

Ca săteancă, Viviana e la fel de frumoasă cum a apărut și la “Vorbește lumea”, la petreceri mondene sau în pictoriale de revistă. Mărturie stau fotografiile postate de vedetă pe contul ei de Instagram, fotografii în care, și dacă e îmbrăcată în ie,  și dacă poartă un costum de baie, dar stă pe baloți de fân, e la fel de senzuală. 

În Fermă, Viviana s-a dovedit harnică și plăcută de ceilalți fermieri în calitate de săteancă, dar, din păcate, a pierdut la ultimul duel și riscă să plece acasă. Posibilitatea ca ea să rămână mai departe există dacă o învinge "în luptă dreaptă" pe Alina Pușcău și îi ia locul în tabăra bandiților. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FERMA - ORĂȘENI VS SĂTENI

FOTO: VIVIANA SPOSUB INSTAGRAM

  • Cele mai sexy apariții ale Vivianei Sposub în calitate de săteancă! În ce fel l-a cucerit pe George Burcea

related posts

Modifică setările cookies