Alina Pușcău: "Când făceam la prieteni băieți masaj, se îndrăgosteau! Ceva se întâmpla în ei, dar nu știu de ce!”


În timpul unui moment de relaxare în echipa bandiților din Fermă, Alina Pușcău i-a vorbit Giuliei Nahmany despre un talent pe care susține că îl are, dar nu l-a dezvăluit până acum.
 


Mai precis, Alina a dezvăluit că e foarte talentată când vine vorba de făcut masaj:
 
“Sunt vindecătoare, de mică, de la patru ani. Pot să fac și două și trei ore, nu obosesc! Pot să îți iau toată energia negativă. Când făceam la prieteni băieți masaj, se îndrăgosteau, zic, băi, lasă-mă-n pace, doar îți fac masaj. Ceva se întâmplă în ei, dar nu știu de ce!”

 

Unul dintre colegii săi bandiți, Chef Gabriel Toader, nu este însă de acord cu ceea ce spune Alina, pentru că se pare că nu i-a plăcut masajul ei. Mai mult, aproape că a sărit ca ars și i-a spus, mai în glumă, mai în serios: “aaaaaa, să nu mai pui mâna!”
 
Alina Pușcau e recunoscută ca model internațional și ca actriță, dar a fost pentru o perioadă și cântăreață. Le-a atras atenția multora după ce a recunoscut că Vin Diesel o consideră iubirea vieții lui, desi cea mai importantă relație din viața ei a fost cu producătorul Prison Break, Brett Ratner.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MOMENTE SPECIALE DIN FERMA - ORĂȘENI VS SĂTENI:

FOTO: ALINA PUȘCĂU FACEBOOK 

  • Alina Pușcău: Când făceam la prieteni băieți masaj, se îndrăgosteau! Ceva se întâmpla în ei, dar nu știu de ce!”

related posts

Modifică setările cookies