Alina Pușcău, apariție electrizantă în bikini, la plajă. „Ești perfectă”


Anii de modeling nu au fost în zadar pentru Alina Pușcău, care face din fiecare apariție în costum de baie un eveniment memorabil. Actrița de 40 de ani impresionează cu corpul bine lucrat.


În urmă cu doi ani, Alina Pușcău dezvăluia că îți poate lua orice durere, cu mâna. Expertă în masaj, frumoasa actriță spunea că are puteri vindecătoare, descoperite la vârsta de 4 ani. Noi credem că e suficient să o privești și îți trece orice durere, pe dată.

Fosta concurentă de la Ferma, care a făcut carieră în modeling și actorie, a bifat o nouă apariție sexy în costum de baie. Admiratorii ei n-au avut decât cuvinte de laudă.

Ești perfectă”, „Strălucești ca un diamant”, „O sirenă la mal”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care o urmăresc online.

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

A trăit 20 de ani la Los Angeles, unde l-a cunoscut pe Vin Diesel, starul din seria Fast & Furious care s-a îndrăgostit nebunește de ea. 

Am avut o relație cu el, care a durat doi ani. Era o relație serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea. El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani și nu mă gândeam să mă căsătoresc și să fac copii. Mi-a spus de la început că vrea copii”, a mărturisit românca, în 2019, în emisiunea Vorbește lumea.

Alina Pușcău, model de talie internațională

Alina Pușcău a început o carieră în modeling după ce a fost încoronată câștigătoarea consursului Elite Model Look din 1998. A pozat pentru Victoria's Secret, GAP, JCPenney și Pepe Jeans. Ea a apărut pe coperta Playboy și a lansat un single de debut și un videoclip muzical intitulat „When You Leave (Numa Numa)”, care este un cover al versiunii în limba engleză a „Dragostea Din Tei”. 

Vedeta a jucat în filme precum Conan the Barbarian și Shallow Hal.

Fotografii: @alinapuscau_

Vezi și VIDEO: 

  • Alina Pușcău, apariție electrizantă în bikini, la plajă. „Ești perfectă”

related posts

Modifică setările cookies