După ce a făcut furori la petrecerea de după Met Gala 2024, Alina Pușcău a strălucit și la Cannes. Cum arată ținuta cu care a defilat la eveniment


După ce a făcut furori la petrecerea de după Met Gala 2024, Alina Pușcău a strălucit și la Cannes.

Tag-uri: #Alina Puscau

Superba româncă, în vârstă de 42 de ani, a postat câteva imagini de la evenimentul la care a participat pe contul de Instagram.

Alina a arătat impecabil într-o rochie verde, cu strasuri, care s-a mulat perfect pe silueta ei zveltă. Vedeta și-a accesorizat ținuta cu un clutch negru și sandale argintii. Actrița și-a lăsat părul pe spate și a optat pentru un cat eye look, care i-a scos în evidență ochii.

Tot pe Instagram, Alina a publicat câteva fotografii de la o ședință foto ad-hoc realizată pe balconul unui hotel exclusivist de pe Coasta de Azur. Actrița s-a lăsat fotografiată într-o rochie superbă, cu corset, pentru care a primit doar complimente. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

Alina Pușcău, actriță și model de succes peste hotare

Stabilită în SUA de mai bine de 20 ani, Alina Pușcău se poate lăuda cu un CV impresionant. E recunoscută ca model internațional și ca actriță, dar a avut și o perioadă importantă în care s-a dedicat muzicii.

Fosta participantă la show-ul Ferma. Orășeni vs. săteni a frânt câteva inimi chiar și-n vestitul Hollywood. Alina s-a iubit cu celebrul Vin Diesel, dar și cu regizorul Brett Ratner. Cu cel din urmă, românca a avut o relație de aproximativ 5 ani.

Cea de-a 77-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes se desfășoară în perioada 14 - 25 mai.

Fotografii: Instagram

  • După ce a făcut furori la petrecerea de după Met Gala 2024, Alina Pușcău a strălucit și la Cannes. Cum arată ținuta cu care a defilat la eveniment

related posts

Modifică setările cookies