Povești de dragoste în Fermă: Viviana Sposub și George Burcea - e sau nu iubire?


“Este sau nu iubire”, asta-i întrebarea Fermei în această perioadă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Amândoi spuneau la început cu niciunul nu avea în vedere o relație începută în Fermă și că nu au intrat în echipa sătenilor pentru a-și găsi un partener.

George Burcea : “Eu iau lucurile astea ca pe o joacă, nu ca pe niște flirturi! Eu nu am venit aici să mă combin!”
 
Viviana Sposub: “Eu nu am venit aici să mă cuplez.”
 
Și totuși…
 
Inevitabilul s-a produs! Nici ei nu știu cum. Chiar George Burcea afirmă că : “Sincer, nu știu cum am ajuns să mă îndrăgostesc de Viviana.”

Din spusele celorlalți fermieri, cei doi dădeau deja semne că ar fi interesați unul de altul în timpul unei petreceri de pomină pe care fermierii au făcut-o într-o seară, înainte ca marile conflicte să escaladeze. Totul a devenit însă mult mai clar când George Burcea a devenit Fermier Șef și a pus-o pe Viviana servitoare. Tânăra a reacționat atunci amuzată și a spus că e probabil ca George să fi făcut această alegere de teamă că s-ar putea îndrăgosti de ea. A făcut însă și o glumă și a precizat că e posibil ca Burcea că aibă în minte un joc “de subminare”, cu el în rolul șefului și cu ea servitoare. 
 
George Burcea chiar i-a spus, mai în glumă, mai în serios, că de mult își dorea să o vadă făcând pâine, pentru că și el face pâine, iar ea i-a răspuns cu zâmbet și la fel de glumeț. Au devenit însă mult mai apropiați când Paul a ajuns servitor și Viviana a fost legată – la propriu, de George. 

Plecarea Vivianei din Fermă în tabăra Bandiților a creat un moment emoționant: tânăra l-a sărutat scurt pe George, iar acesta a fost semnul clar pentru toți cei prezenți că între ei e ceva mai serios. Ulterior, George a mărturisit că o va căuta pe Viviana la ieșirea din Fermă, după ce el îți va rezolva problemele cu fosta soție : “Viviana nu e o fată de care să îți bați joc. E o fată pe care să o protejezi.”

După un timp petrecut în pădure alături de bandiți Viviana s-a întors mult mai puternică și mai hotărâtă, dar, după cum s-a văzut, cu aceleași sentimente pentru George. Pentru că revederea a fost una pasională: cei doi s-au sărutat, de data aceasta ca doi îndrăgostiți, și totul a devenit posibil între ei.
 
Ce se va întâmpla însă mai departe, dacă lucrurile vor continua și totul se va transforma într-o relație sau lucrurile se vor opri aici, rămâne de văzut. 

FOTO:

INSTAGRAM GEORGE BURCEA

INSTAGRAM VIVIANA SPOSUB

related posts

Modifică setările cookies