Anna Lesko, mai senzuală ca niciodată: poartă doar... o pernă


“Nu îmi dau seama când seduc, doar atunci când vorbesc (realizez n.a)!” spunea Anna Lesko la un testimonial în Ferma – orășeni vs săteni.


Cu toate acestea, Anna Lesko...seduce tot timpul, conștient sau nu. La 41 de ani, Anna e mai în formă ca oricând și are curajul să pozeze sau să apară cum multe femei nu ar cuteza niciodată. Cum ar fi în cea mai recentă ipostază în care s-a lăsat fotografiată pe Instagram, în care poartă...doar o pernă.

Vezi în Galeria Foto mai multe poze cu Anna Lesko

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????Buna dimineataaaaaaa????.

O postare distribuită de Anna Lesko Official (@anna_lesko) pe

 

 
Chiar Anna declara tot într-un testimonial dat la Ferma – orășeni vs săteni că o femeie adevărată își asump sex-appleal-ul și are grijă de cum arată:

“Așa am înțeles eu rolul femeii de mică și asta datorită educației neamului meu, pentru că ei consideră că femeia trebuie să fie extrem de bine instruită. Pentru că noi, femeile, trebuie să ne și asumăm rolul de femeie, de mamă. Pentru mine, o gospodină este acea femeie frumoasă, superbă, cum știe ea că îi stă cel mai bine. Trebuie să fie și un pic machiată, de ce nu, naturală, așa, într-un fel în care să nu arăți a pămătufă obosită, supărată și foarte, foarte deranjată toată ziua!”

PE PROTV PLUS PUTEȚI VEDEA FERMA.ÎN PLUS:

FOTO: INSTAGRAM ANNA LESKO

  • Anna Lesko, mai senzuală ca niciodată: poartă doar... o pernă

related posts

Modifică setările cookies