Anna Lesko le-a arătat fanilor de pe TikTok cum pictează. Aceștia au rămas uimiți de talentul ei: Sunt opere de artă


Anna Lesko nu este doar o femeie extrem de frumoasă, ci este și foarte talentată, atât la muzică, gătit, dans, cât și în pictură. Recent, artista a publicat un clip pe TikTok în care le-a arătat fanilor un tablou la care lucra, iar aceștia au rămas de-a dreptul impresionați.

Tag-uri: #Anna Lesko #tablou

Pentru unii nu este un secret că Anna Lesko are un talent desăvârșit în pictură, însă mulți dintre fanii acesteia nu stiu cât de bine pictează cântăreața din Moldova. Într-unul dintre video-urile publicate pe TikTok, aceasta a arătat un tablou cu orhidee la care lucra, iar rezultatul a fost surprinzător.

@anna_lesko Recreere... #painting #passion #annalesko #pictura #magnolie #viral #music #connectr ♬ Lasa-ma Sa Te... - Connect-R & Raluka

Aceasta a filmat procesul și le-a arătat fanilor cum se folosește de o orhidee adevărată pentru a reda floara pe pânză, iar reacțiile urmăritorilor nu au încetat să apară. Toți au căzut de acord că Anna Lesko este o femeie extrem de talentată și ba chiar i-au sugerat să își vândă tablourile:

"Femeia perfectă, frumoasă, talentată", "Vinde-le, sunt opere de artă. Mi-aș pune la loc de cinste un așa tablou", "Vai ce frumos, felicitări".

Sursă foto: Instagram

  • Anna Lesko le-a arătat fanilor de pe TikTok cum pictează. Aceștia au rămas uimiți de talentul ei: Sunt opere de artă

related posts

Modifică setările cookies