La ce vârstă și-a pierdut Anna Lesko virginitatea. Vedeta a răspuns fără perdea la mai multe întrebări intime


Anna Lesko este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, aceasta făcându-se remarcată cu mulți ani în urmă, atunci când cânta și dansa alături de trupa ei la festivalurile de muzică din Mamaia. Acum, artista are zeci de hit-uri celebre, dar și multe apariții TV care au consacrat-o.

Tag-uri: #Anna Lesko

Anna Lesko nu doar că se bucură de o carieră înfloritoare care durează de mai bine de două decenii, ci are și succes în viata personală. Artista are un copil pe nume Adam, pentru care și-ar da și viața, dar și o relație extrem de frumoasă. Pentru cei mai curioși care își doresc să afle și mai multe detalii din viața privată și intimă a cântăreței, aceasta a răspuns mai multor întrebări picante, în cadrul unei emisiuni difuzate pe YouTube.

Astfel, Anna Lesko a spus, fără perdea, la ce vârstă și-a pierdut virginitatea, dar și care a fost poziția sexuală pe care a ales-o:

“Mi-am pierdut virginitatea la 18 ani… aproape 18. Primul sărut a fost la 16 ani.”, a spus Anna Lesko.

La întrebarea referitoare la poziția sexuală pe care a ales-o în prima ei noapte de amor, Anna Lesko a răspuns clar că a stat ea deasupra. 

Sursă foto: Anna Lesko/Instagram

  • La ce vârstă și-a pierdut Anna Lesko virginitatea. Vedeta a răspuns fără perdea la mai multe întrebări intime

related posts

Modifică setările cookies