Anna Lesko vrea să își refacă viața sentimentală , însă nu alături de oricine, ci de un bărbat care să o merite cu adevărat. Prin urmare, artista așteaptă bărbatul potrivit, dar, până atunci, continuă să lucreze la propria persoană.

Anna Lesko își dorește un bărbat echilibrat

Toate relațiile prin care a trecut și toate experiențele de viață au ajutat-o să își contureze foarte precis așteptările pe care le are de la un bărbat și nu vrea să renunțe la ele, chiar dacă bărbatul ideal încă nu și-a făcut apariția.

Mai mult decât atât, cea mai importantă calitate pe care viitorul ei partener de viață trebuie să o îndeplinească este să fie echilibrat, pentru a merge, alături de ea, în aceeași direcție, fără ca povestea lor de dragoste să devină toxică.

„Îmi doresc un bărbat echilibrat. Acel bărbat trebuie să fie echilibrat, și să avem aceleași valori, și să privim în aceeași direcție, pentru că, pentru mine, e mai important ca oricând să fiu înconjurată de un om care nu e toxic”, a dezvăluit artista, în cadrul unui podcast.

Anna Lesko a fost alungată de părinții lui Irinel Columbeanu

Anna Lesko și Irinel Columbeanu au avut o relație de opt ani, dar care, în ciuda așteptărilor, nu a avut un final fericit. Cei doi au întâmpinat mai multe probleme, unele dintre ele fiind create chiar de către părinții fostului om de afaceri.

Cei doi nu au fost de acord cu relația fiului lor și chiar au dat-o afară din vila de la Izvorani pe Anna Lesko. Deși acesta a luptat pentru iubirea lor și a încercat să îi facă să o accepte, în cele din urmă, a renunțat, deoarece a înțeles că nu se putea ajunge la un numitor comun.

 

Sursa foto: Instagram