Ce exerciții face Anna Lesko la sală. Artista le-a arătat fanilor cum se menține în formă la 44 de ani


La 44 de ani, Anna Lesko reușește să arate la fel de bine ca în tinerețe și, deși recunoaște că Mama Natură a fost generoasă cu ea, artista nu se neglijează și face tot posiblul să rămână în formă. Transparentă cu fanii săi, Anna Lesko le-a împărtășit mereu acestora modul în care își îngrijește silueta, fie că este vorba de alimentația sa sau rutina de sport. Recent, aceasta le-a arătat cum arată un antrenament făcut la sală.

Tag-uri: #Anna Lesko

Într-o postare pe constul său de Instagram, unde a reușit să strângă peste 400.000 de urmăritori, Anna Lesko le-a arătat acestora unul dintre exercițiile pe care le face la sala, pentru a-și menține corpul tonifiat. Este vorba de un exercițiu pentru picioare și fese, pe care artista îl face cu ajutorul greutăților.

Îmbrăcată într-o bustiera verde neon și o pereche de colanți negri, trei sferturi, Anna Lesko a executat o serie de fandări, sub supravegherea persoanei care o filma. Deși intenția sa a fost să-i încurajeze pe fani să facă mișcare, unii dintre aceștia au atenționat-o că nu execută bine exercițiul pe care îl arată:

"Nu este bine așa , până jos cu genunchiul, așa nu lucrezi nimic", "Nu stiu cu cine te antrenezi, dar îți ia banii degeaba", au fost câteva dintre comentariile fanilor.

La vederea atenționării acestora, antrenorul Annei Lesko a simit nevoia să intervină și le-a explicat de ce execută artista mișcarea astfel:

"Și daca nu “putem” până jos, ce se întâmplă? Nu mai lucrează mușchiul ?? Dacă biomecanica cu care ne am născut nu ne permitem să ne ducem “ până jos cu genunchiul” în condiții corecte, ce facem?? Sau poate avem o limitare de moment? Ce facem? Îți mulțumim pentru intervenție, apreciam atenția, sper să ne auzim și pe viitor!", a reacționat acesta la comentariul unei fane.

Sursă foto: Instagram
 
Vezi și:

  • Ce exerciții face Anna Lesko la sală. Artista le-a arătat fanilor cum se menține în formă la 44 de ani

related posts

Modifică setările cookies