Anna Lesko, plină de senzualitate într-un costum de baie multicolor! Fanii artistei: „Sirenă la mal, fermecătoare”


Anna Lesko își continuă vacanța de vis în Italia, dar și seria postărilor incendiare. Artista și-a impresionat fanii cu aparițiile în costum de baie. 


Are 44 de ani, dar arată spectaculos în costum de baie și emană senzualitate prin toți porii. Frumoasa artistă a postat recent mai multe imagini din vacanța pe care o petrece în nordul Italiei. 

„Ador cum vara își încolăcește brațele în jurul meu la fel ca o pătură caldă”, a scris vedeta în dreptul imaginilor de pe Instagram.

Anna și-a etalat trupul fără cusur într-un costum de baie multicolor, din două piese. Într-un peisaj de vis, Anna a fost asemănată de fani cu o „sirenă fermecătoare”. Iar inimioarele și complimentele au curs pe pagina de socializare a vedetei. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

„Sirenă la mal, fermecătoare”, „Superbă”, „Ca o zână de frumoasă”, „Frumusețea nu se contestă”, „Doamne, ce superbă ești dragă Ana!”, i-au scris unii dintre admiratori. 

Anna Lesko are aproape jumătate de milion de urmăritori pe contul de Instagram. Vedeta adoră să pozeze provocator, iar fanii îi admiră de fiecare dată ținutele inedite și pline de culoare. 

Ca să arate așa, Anna Lesko este adepta unui stil de viață echilibrat și sănătos. 

„Eu nu cred în cure, eu cred într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă. Trebuie să recunosc că nu mă abțin de la pofte, dar mănânc în cantități mici. Dulce nu prea mănânc și cred că asta contează foarte mult. Am făcut sport mereu (…) sunt o fire activă, am arderile bune”, a mărturisit Anna Lesko într-un interviu pentru Viva

Anna este mămică unui băiețel, pe nume Adam, în vârstă de 8 ani. 

Fotografii: Instagram @Anna Lesko

  • Anna Lesko, plină de senzualitate într-un costum de baie multicolor! Fanii artistei: „Sirenă la mal, fermecătoare”

related posts

Modifică setările cookies