Anna Lesko bifează o nouă apariție plină de senzualitate. Artista a tăiat răsuflarea fanilor într-o rochie cu decolteu abisal


Anna Lesko este fără dar și poate una dintre cele mai frumoase femei din România. Plină de sex-appeal, artista din Republica Moldova reușește mereu să impresioneze cu aparițiile sale. Iată cum s-a pozat de curând!


Cântăreața de 44 de ani e lipsită de inhbiții când vine vorba de alegerile vestimentare. Recent, Anna Lesko a tăiat răsuflarea fanilor de pe Instagram când s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amețitor. Articolul vestimentar i-a pus în evidență pieptul datorită decupajului adânc, iar firea jucăușă a artistei a fost pusă în valoare prin modul în care a flirtat cu aparatul de fotografiat.

Matinală, Anna Lesko le-a urat fanilor și un mesaj scris, pe lângă cel foto:"Dragostea nu dispare peste noapte, i-am spus. Uneori rămâne la cafea."Bună dimineața!

Cum era de așteptat, reacțiile fanilor nu au înctârziat să apară. Numai cuvinte de laudă au avut aceștia la adresa Annei, semn că artista este foarte apreciată:

"Ai o frumusețe nativă. Felicitări părinților tăi. Dumnezeu să vă iubească!", "Femecatoare cu o voce minunată Felicitări", "Ai niște trăsături absolut divine", "Superbă".

Sursă foto: Instagram

  • Anna Lesko bifează o nouă apariție plină de senzualitate. Artista a tăiat răsuflarea fanilor într-o rochie cu decolteu abisal

related posts

Modifică setările cookies