O vedetă îi ia apărarea lui George Piștereanu, după ce acesta i-a supărat pe mulți în Fermă: "Dacă eram acolo, fără tine nu mă descurcam"


George Piștereanu i-a supărat pe mulți după ce, în Fermă, s-a străduit să influențeze ultima votare la care au participat concurenții deja eliminați. 


Pe Instagram, o parte dintre cei care nu i-au aprobat comportamentul i-au adus o mulțime de acuzații și i-au lăsat comentarii răutăcioase, până la punctul la care actorul a fost nevoit să șteargă sau să blocheze mesaje. 

Victoria Răileanu, colega sa din serialul “Vlad” și-a dorit însă să îl susțină, tot pe Instagram, așa că i-a lăsat un mesaj pe Instastory:

“Eu am inceput să mă uit la Ferma pentru George Piștereanu, ca să îl suțin, din curiozitate, am vrut sa văd cum se descurcă acolo (….) Ideea este, George, dacă aș fi participat eu în Fermă, nu știu dacă m-aș fi descurcat și cum m-aș fi descurcat fără să fii tu prin preajmă. Domnule , cum mulgeai tu vaca și cum râneai tu acolo prin curte și cum beai tu ceiuțul ăla pe prispă...Minunat! George, și nu doar pentru George: nu există om fără pată! Toți le avem pe ale noastre!”

Cu simțul umorului însă, George Piștereanu a făcut și el haz de necaz. Tot într-un Instastory a spus că nu e deloc afectat de ce i se zice, dar în același timp s-a prefăcut că se împuscă, folosind, evident, un pistol de jucărie.

FOTO:
 
 
  • O vedetă îi ia apărarea lui George Piștereanu, după ce acesta i-a supărat pe mulți în Fermă: Dacă eram acolo, fără tine nu mă descurcam

related posts

Modifică setările cookies