Vin Diesel, mesaj sfâșietor în memoria lui Paul Walker:„Lumea nu mai este la fel, frate” Actorul ar fi împlinit 50 de ani


Vin Diesel a scris un mesaj emoționant în memoria colegului și bunului său prieten, regretatul Paul Walker. Actorul ar fi împlinit 50 de ani pe 12 septembrie.


Vin Diesel și Paul Walker au avut o prietenie cum puține există în ziua de azi. Actorul i-a adus un omagiu bunului său prieten, dar și coleg de platou. Paul ar fi împlinit anul acesta 50 de ani și, totodată, se împlinesc 10 ani de la teribilul accident în care celebrul actor și-a găsit sfârșitul.

Vin Diesel nu a putut trece nici acum peste pierderea prietenului său. De ziua lui Paul, actorul și-a amintit de bucuria pe care a împărtășit-o cu prietenul său, sărbătorind cea de-a 40-a aniversare a acestuia.  

Alături de mesajul copleșitor, Diesel a distribuit o imagine cu el și Paul Walker, în care Walker apare zâmbind, cu brațul aruncat peste umerii lui Diesel, în timp ce Diesel ține în mână ceea ce pare a fi un shaker de cocktail. 

„Un deceniu… zece ani lungi… și totuși parcă a fost ieri când îți cântam „La mulți ani” pentru cei 40 de ani! Lumea nu mai este la fel, frate… ca specie, am putea spune că ne luptăm. Dar mă gândesc la tine, zâmbesc și știu că totul va fi bine. 

Mă uitam peste imagini pentru a sărbători această zi sacră. Amintirile îmi treceau prin fața ochilor, una mai bună decât alta… dar nu puteam trece de aceasta. Ciudat, îngerașul a intrat în birou și s-a uitat peste umărul meu. „Este o fotografie atât de atemporală, tată… una care va dăinui pentru generații întregi de oameni…” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Cu toate acestea, imaginea a avut o semnificație diferită pentru Diesel. „Pentru mine, această fotografie reprezintă momentul în care am știut că vom fi frați pentru eternitate”, a scris el. 

„Ianuarie 2010, în noaptea dinaintea plecării tale și a mea în Haiti… pasiunea și bucuria pe care o aveai de a ajuta pur și simplu oamenii. Spuneai că primii salvatori nu ar trebui să aștepte pe nimeni… și că voiai să-ți dedici viața acestui lucru. Primii salvatori… asta era adevărata ta identitate, iar tu o împărtășeai cu mine, fratele tău. Haha. Până în ziua de azi, îmi imaginez că dacă ai căuta „prim-ajutor” în dicționar, acolo ar fi o poză cu tine.”, a mai spus acesta. 

Sursă foto: Getty Images
  • Vin Diesel, mesaj sfâșietor în memoria lui Paul Walker:„Lumea nu mai este la fel, frate” Actorul ar fi împlinit 50 de ani

related posts

Modifică setările cookies