4 motive pentru care pana si "baietii buni" insala. De ce ajung sa calce stramb


Pentru a intelege de ce au barbatii tendinta sa fie infideli, trebuie in primul rand sa intelegi mecanismul psihologic ce se produce in mintea lor. Citeste mai jos 4 cauze care ii pot impinge pana si pe "baietii buni" sa cada in pacat:


Nu stiu sa comunice 

Cand vine vorba de a-si intelege propriile sentimente - pe care ar trebui sa le si impartaseasca apoi - barbatii esueaza teribil. Daca unui tip nu ii convine ceva sau isi doreste altceva de la relatie, sansele sa iti si marturiseasca nemultumirile sunt mici. Ce solutie i se pare mai buna? Sa gaseasca acel ceva care considera ca lipseste legaturii voastre in afara relatiei.

Au o stima de sine scazuta

Multi barbati, desi isi iubesc foarte mult partenerele si vor sa isi petreaca tot restul vietii cu ele, au nevoie sa isi demonstreze ca inca pot fi doriti si de alte femei. Astfel, aleg sa calce stramb.

Evita discutiile in contradictoriu

Evitarea conflictelor este un alt semn al neputintei de a comunica. Decat sa vorbeasca despre dorintele lor si probabil sa raneasca sentimentele iubitelor, barbatii se indreapta mai degraba spre o alta persoana cu care sa compenseze ceea ce simt ca nu primesc.

Aleg calea mai simpla

Din perspectiva lor, nu are rost sa isi supere iubhitele prin a deschide un subiect legat de ceea ce ii nemultumeste. In schimb, pentru barbati este mai usor sa caute ceea ce nu au in alta parte si sa pretinda ca sunt fericiti cu iubitele actuale.

related posts

Modifică setările cookies