4 semne ca va potriviti si sunteti facuti unul pentru celalalt. Cum sa iti dai seama ca merita sa-l pastrezi :)


Nu multe sunt cuplurile care se potrivesc din toate punctele de vedere. Cel mai adesea, partenerii au pasiuni diferite sau pur si simplu le place sa faca  altceva, ceea ce reduce timpul petrecut impreuna. Pentru ca este foarte important sa stii daca esti in relatia potrivita sau nu, va oferim cateva sfaturi care sa va ajute.


Iata 4 semne ca sunteti in relatie cu cine trebuie :) 

1. Calatoriti in acelasi mod

Atunci cand vine vorba de vacanta, cel mai adesea, cuplurile nu pot cadea de acord asupra aceleasi destinatii. Exista insa si situatii in care partenerii gandesc la fel si au aceleasi idei  in ceea ce priveste locul unde isi  vor petrece vacanta. Acesta este un semn bun ca va aflati in relatia perfecta.

Daca unul din voi vrea sa isi petreaca concediul in mijlocul muntilor, iar celalalt vrea sa mearga intr-un resort  de lux cu avionul, la clasa intai, ceva nu este in regula. 


2. Aveti lucruri in comun, pe care le faceti impreuna

Timpul petrecut impreuna conteaza foarte mult intr-un cuplu. Acest lucru presupune sa aveti cateva lucruri in comun. Nu sunteti perfecti unul pentru altul doar daca va place acelasi gen de muzica sau acelasi sport. Trebuie sa faceti lucrurile acestea impreuna.


3. Relatia voastra este echilibrata

Pentru ca o relatie sa fie perfecta trebuie sa existe si echilibru. Daca unuia dintre parteneri ii place sa se distreze, sa mearga la petreceri, iar celalalt este mai stabil, avem combinatia perfecta de yin si yang. Trebuie sa exista insa o balanta perfecta. 


4. Esti cu cineva care te face sa te simti bine cu tine insati

Intr-o relatie este foarte important sa te simti bine cu tine insati, sa simti ca esti unica in felul tau. Asta este si cel mai frecvent motiv pentru care cuplurile se despart. Asta inseamna ca trebuie sa te simti libera sa  poti vorbi despre orice, fara a te feri, sau pur si simplu sa te simti confortabil in orice haine.

related posts

Modifică setările cookies