5 probleme sexuale iesite din comun


Nu esti multumita de viata ta sexuala? Nu stii ce norocoasa esti! Sunt oameni care sufera de adevarate ciudatenii pe plan sexual: alergie la sex, migrene care apar o data cu orgasmul sau sindromul excitarii genitale persistente!


1. Sindromul excitarii genitale persistente
Apare in urma deteriorarii unui nerv, iar persoana care sufera de aceasta “afectiune” este excitata incontinuu si poate avea parte de niste orgasme instante extrem de intense. O solutia sigura nu prea exista: sindromul fie dispare de la sine, fie trebuie potolit :-)

2. Alergia la sex
Este de fapt o alergie la sperma partenerului, iar simptomele sunt extrem de neplacute: mancarimi, roseata, umflaturi, dureri la nivelul vaginului, urticarie la nivelul intregului corp, diaree, inflamarea rectului, inflamarea ochilor sau chiar dificultati de respiratie.

3. Cefalee coitala
Cauzeaza dureri foarte mari de cap ce apar spontan in cursul actului sexual sau imediat dupa orgasm. Nu se stie exact motivul pentru care apare, insa barbatii sunt de regula victimele ei.

4. Sexsomnia
Este o tulburare a somnului cu comportament sexual. Adica, persoana care sufera de sexsomnie comite actiuni sexuale inconstiente in timp ce doarme. Si nu se rezuma totul doar la masturbare sau la sex obisnuit. Persoana in cauza poate sa dea dovada de agresiune sexuala, fantezii sexuale obsedante sau chiar halucinatii.

5. Priapism
Este, in alte cuvinte, o erectie a penisului cu durata de cel putin doua ore, independenta de orice dorinta sexuala. Barbatii care sufera de aceasta nu isi vor potoli erectia decat printr-o vizita la salonul de urgente al unui spital, unde doctori vor scoate sangele din penis, pentru a-l relaxa.

related posts

Modifică setările cookies