7 moduri in care iti poti testa relatia. Cum sa iti dai seama daca te iubeste cu adevarat


Noi, femeile, intodeauna ne gandim la teste pe care sa i le aplicam partenerului doar pentru a vedea pana unde poate merge relatia noastra. Prin astfel de modalitati poti invata lucruri noi despre iubitul tau si va puteti evalua compatibilitatea. Iata 7 feluri de teste care te vor ajuta sa aflii mult mai multe lucruri despre relatia voastra:


Drumetiile

Daca vrei sa vezi daca el este alesul pentru tot restul vietii, o excursie este o modalitate in care sa petreceti 72 de ore impreuna si sa nu va plictisiti, bucurandu-va unul de prezenta altuia. Daca totul este ok cand ajungeti acasa, sunteti pe drumul cel bun.

O raceala 

Nu exista cale  mai buna sa iti testezi partenerul decat sa vezi cum reactioneaza cand tu esti neputincioasa si o gripa iti strica zilele. Asa o sa poti vedea daca este depasit de situatie sau stie sa te dojeneasca.

Certurile

Este imposibil ca voi doi sa impartasiti mereu aceleasi idei, asa ca este bine sa vezi ce inseamna pentru partenerul tau o cearta si daca este dispus sa faca compromisuri ca sa te faca fericita.

Intalnirea cu ai tai 

Sa ii faci cunostinta cu ai tai este de departe cel mai clasic test pentru relatia voastra. O sa poti vedea ce fel de prima impresie face iubitul tau si daca se intelege cu membrii familiei.

Asamblarea unei piese de mobilier

Sa asamblati o piesa de mobilier poate fi o metafora despre cum urmeaza sa va construiti viata impreuna. Incercand sa puneti toate piesele laolalta, poti analiza cum trece el peste obstacole si daca faceti o echipa buna.

Concursurile

Este foarte bine sa observe cum se comporta iubitul tau intr-un climat competitiv. Poti sa descoperi daca este genul de persoana care renunta usor sau lupta pana la capat. 

related posts

Modifică setările cookies