7 motive bune sa ai o relatie cu un tip mai scund decat tine


Majoritatea femeilor se feresc sa iasa la o intalnire sau sa intre intr-o relatie cu un barbat mai mic de intaltime decat ele. Exista, insa, numeroase avantaje in a avea un iubit mai scund. Jos sunt doar 7 dintre ele.


1. Un tip poate sa arate foarte bine, indiferent de intaltime. O fata atractiva si un corp sexy arata la fel de bine la 1,70 si la 1,90 m. De ce ai lasa cei 20 de centimetri sa faca diferenta?

2. Poate ca nu esti un supermodel, dar in mod cert te vei simti ca unul daca iesi cu el si porti tocuri.

3. Un tip scund care vrea sa iasa cu o fata mai inalta decat el denota incredere in sine. E evident ca nu tine foarte mult la aparente si nici nu e macho. Asta e o calitate importanta la un iubit.

4. Multa lume tot vorbeste despre "complexul lui Napoleon", referindu-se la un complex de inferioritate pe care il au barbatii mai scunzi. De fapt, barbatii care au acest complex sunt ambitiosi, capabili si hotarati. De asemenea, au invatat cum sa atraga respect prin alte mijloace decat aspectul fizic, toate acestea fiind trasaturi admirabile.

5. Si, ca tot vorbim despre supracompensare, desi nu este dovedit stiintific, in general, femeile spun ca un barbat care nu se simte atractiv se va stradui mai mult in pat. In timp ce Don Juanii, care sunt obisnuiti sa fie doriti si cautati de femei, se concentreaza mai mult pe actul de a primi placere, decat de a o oferi.

6. Atunci cand accepti sa iesi la o intalnire cu un tip mai scund, iti largesti mult optiunile. Atunci cand pui inaltimea pe lista cerintelor pe care trebuie sa le bifeze potentialul tau iubit, te limitezi doar la un anumit numar de barbati.

7. Cel mai bun motiv pentru care merita sa ai o relatie cu un tip mai scund este faptul ca nu esti o femeie superficiala, care asociaza compatibilitatea sexuala sau emotionala cu intaltimea cuiva si pentru ca nu te consideri mai feminina daca esti mai scunda si mai firava decat iubitul tau protectiv. Suntem in 2013 - singurul lucru care trebuie sa insisti sa ramana inalt sunt standardele tale intelectuale si emotionala.

Incepe o relatie cu cineva care te face sa razi, cu care impartasesti aceleasi hobby-uri, care este alaturi de tine cand ai nevoie, chiar daca trebuie sa te apleci, nu sa te intinzi sa-l saruti. Odata ce o sa te indragostesti de el, n-o sa-ti mai pese deloc.

related posts

Modifică setările cookies