Ce isi doresc femeile puternice de la o relatie, dar nu recunosc niciodata


Uneori, tot ceea ce o femeie vrea sa auda este: "Tu esti singura pe care o vreau!". Cu toate acestea, exista lucruri pe care unele femei si le doresc foarte mult de la o relatie, dar care isi pierd din farmec atunci cand sunt cerute. Cu siguranta te vei regasi si tu in lista de mai jos:


1. Complimente

Cu greu gasesti o femeie careia sa nu ii placa sa primeasca aprecieri. Dar daca trebuie "sa-l tragi de limba" pentru ele, parca nu mai suna la fel de bine, nu-i asa?

2. Sensibilitate

Unele femei au un orgoliu sau o tarie care nu le lasa sa planga de fata cu cineva sau sa isi exprime liber sentimentele puternice. Nu inseamna insa ca nu isi doresc pe cineva care sa fie acolo in momentele grele si fata de care sa poata fi ele insele in orice moment.

3. Gesturi tandre

Chiar daca nu apreciaza gesturile romantice in public si refuza sa se sarute pasional cu partenerul in timp ce se afla in sala de cinema, nu inseamna ca femeile puternice nu au nevoie de gesturi de afectiune. Mangaierile, sarutul pe frunte, tinutul de mana si multe altele sunt lucruri care conteaza, in secret, pentru fiecare dintre noi.

4. Siguranta

Iai aici ne referim la a ni se spune, efectiv, ca suntem in siguranta. Ca doar pe tine te place, ca totul este in regula si ca visul in care parea ca te inseala este doar un vis si atat. Nu este nimic gresit in a simti nevoia de a auzi aceste cuvinte din partea iubitului tau.

5. Incurajari

Da, poate ca esti una dintre acele femei independente, care se descurca in orice situatie. Dar cat de rau poate fi ca partenerul tau sa te incurajeze sau sa te sprijine. Nu inseamna ca nu are incredere in tine, nu inseamna ca se indoieste de ceea ce poti face, ci doar ca vrea ca tu sa stii ca iti este aproape.

6. Angajamente

Chiar daca te descurci de minune singura, trebuie sa recunosti ca in adancul sufletului iti place sa stii ca iubitul tau iti este complet dedicat. Carei femei nu ii place sa reprezinte totul sau aproape totul pentru  partenerul ei?

related posts

Modifică setările cookies