Cele 7 sms-uri pe care n-ar trebui sa i le trimiti niciodata unui barbat


Desi se spune ca in dragoste si in razboi totul este permis, asculta sfaturile noastre si nu-i trimite niciodata iubitului sau sotului tau unul dintre mesajele de mai jos.


Un mesaj dragut sau romantic poate salva o situatie neplacuta, ii poate face ziua mai frumoasa iubitului tau sau ii poate aduce aminte de tine atunci cand este departe.

Citeste si: MESAJE DE PASTE: Ce URARI le poti trimite celor dragi de Paste

Exista insa 7 tipuri de sms-uri pe care nu ar trebui sa i le trimiti niciodata. Iata care sunt ele:

1. Primul "Te iubesc!"

Chiar daca te mananca buricele degetelor si simti nevoia sa-i comunici numai decat aceasta informatie, asteapta mai bine sa fiti fata in fata. Gandeste-te doar in ce stare o sa fii daca nu iti raspunde timp de cateva ore...sau zile!

2. Sa-l lasi balta in ultima clipa

Daca ai un motiv intemeiat pentru a face acest lucru, ar trebui sa-l suni si sa-i explici. Asa va simti ca conteaza pentru tine si nu va avea impresia ca il expediezi printr-un sms.

3. Sa marchezi evolutia relatiei

Momentele importante in viata nu ar trebui anuntate/decise prin intermediul unui sms. Daca ai decis sa duci relatia la nivelul urmator (din punct de vedere fizic sau emotional), acest lucru trebuie discutat fata in fata.

4. Sa-ti ceri scuze

Daca stii ca ai gresit fata de omul iubit, cel mai bine ar fi sa-ti ceri scuze direct. E important pentru el sa-ti simta regretul, sa te priveasca in ochi si sa poata sa te ierte astfel.

Citeste si: Valentine's Day Perfect. Primul gest pe care orice barbat ar trebui sa il faca de Ziua Indragostitilor

5. Sa-i urezi "La multi ani"

Chiar daca relatia voastra e la inceput si se bazeaza foarte mult pe comunicare via sms, de ziua lui poti macar sa pui mana pe telefon si sa-l suni. Cu siguranta se va bucura sa-ti auda vocea.

6. Sa ceri explicatii

Daca esti suparata pentru ceva, ar fi bine sa discutati situatia fata in fata sau macar telefonic. Lipsa inflexiunilor vocale sau a limbajului corporal poate sa te induca in eroare si asa, in loc sa intelegi situatia si sa rezolvi lucrurile, risti sa te enervezi inutil.

7. Sa ii dai papucii

Intelegem de ce ai vrea sa "scapi" de o discutie neplacuta, dar a te desparti de cineva printr-un sms denota imaturitate, lipsa de respect si va fi foarte dureros pentru destinatar. Daca ai impartasit o parte din viata ta cu cineva (indiferent cat de scurta), merita sa inchei lucrurile intre voi decent si corect.

  • Cele 7 sms-uri pe care n-ar trebui sa i le trimiti niciodata unui barbat

related posts

Modifică setările cookies