Compatibilitatea ta si a iubitului in functie de zodie. Afla daca va potriviti cu adevarat


Comptabilitatea zodiacala este considerata de multi a fi secretul unei relatii reusite, fie ea de prietenie sau amoroasa. De aceea, ne-am gandit sa iti impartasim cateva dintre secretele potrivirii dintre zodii in plan amoros.


Iata deci daca poti cladi o relatie reusita cu partenerul in functie de zodia ta:

1. Berbec
2. Taur
3. Gemeni
4. Rac
5. Leu
6. Fecioara
7. Balanta
8. Scorpion
9. Sagetator
10. Capricorn
11. Varsator
12. Pesti


Berbec

Femeile din zodia Berbec sunt pasionale si au nevoie in permanenta de o provocare.

Din acest motiv, ele au nevoie de barbati puternici care pot face fata atat personalitatii lor explozive, cat si dorintei lor de aventura.

Femeia nascuta sub semnul zodiacal Berbec este perfect compatibila cu barbatii Lei, Sagetatori si Varsatori, dar nu va putea trai alaturi de cei din zodia Rac sau Capricorn.

 


Taur

Femeile nascute sub semnul zodiacal Taur au nevoie de un partener care sa le ofere sentimentul de stabilitate si intelegere.

Uneori incapatanate, nativele zodiei Taur au nevoie de un barbat care sa le respecte deciziile, fara sa incerce sa isi impuna propriul punct de vedere.

Femeile Tauri sunt foarte compatibile cu cei nascuti in zodiile Racul, Fecioara, Capricorn si Pestil. In schimb, femeile Taur nu se inteleg deloc bine cu barbatii din zodia Leu sau Varsator.


Gemeni

Jucausa din fire, femeia din zodia Gemeni se poate plictisi cu usurinta si din acest motiv poate fi fericita doar alaturi de un barbat cu care se poate distra tot timpul.

Femeile din zodia Gemeni sunt foarte compatibile cu barbatii din zodia Berbec, Leu, Sagetator si Varsator

Daca esti in zodia Gemeni si vrei sa ai o relatie fericita si de lunga durata, nu este cazul sa te apropii de barbatii Fecioara sau Pesti.


Rac

Nativii din Rac sunt romantici, iar femeile din aceasta zodie au nevoie de sustinerea si dragostea partenerului lor.

Pentru cei nascuti sub semnul zodiacal Rac iubirea este foarte importanta. Ei adora sa faca si sa si primeasca mici cadouri sau gesture dragute.

Femeile Rac au compatibilitatea cea mai mare cu nativii zodiilor Taur, Fecioara, Scorpioni si Pesti, insa nu vor fi fericite cu un Berbec sau o Balanta.

 


Leu

Pasionale si greu de stapanit, femeile din zodia Leu au nevoie de libertate maxima.

Asta nu inseamna ca femeile Leu nu vor un partener la fel de impunator ca ele. Il vor accepta pe acesta cu o conditie: el sa nu le eclipseze niciodata.

Compatibilitatea maxima a nativelor din zodia Leu este cu zodiile Berbec, Sagetator si Gemeni, dar rareori se vor imprieteni cu un Taur sau un Scorpion.

 


Fecioara

Calculate si organizate, femeile Fecioara vor un partener care sa gandeasca logic si care nu se lasa ghidat de impulsuri.

Din acest motiv, Fecioarele formeaza un cuplu perfect cu zodiile Taur, Rac, Scorpion, Capricorn. 

Femeile din zodia Fecioara nu vor putea avea o relatie de durata cu un barbat nascut in zodia Gemeni sau cu un Sagetator.

 


Balanta

Gratioasa si diplomata, femeia Balanta reprezinta un ideal pentru majoritatea barbatilor, iar acestia se vor simti foarte bine in compania ei.

Cu simtul ospitalier va atrage cu siguranta atentia multor barbati din diferite zodii, dar este compatibila doar cu cei din zodiile Gemeni, Leu, Sagetator si Varsator.

Chiar daca va avea prietenii de lunga durata cu acestia, femeia Balanta nu va fi fericita alaturi de un nativ Rac sau Capricorn. 

 


Scorpion

Loiala si dinamica, femeia Scorpion este din multe puncte de vedere prietena perfecta.

Ea va dori un barbat care ii va intelege spiritul independent si care o va aprecia la adevarata ei valoare, precum cei din zodiile Rac, Fecioara, Capricorn sau Pesti.

O relatie intre femeia Scorpion si Leu sau Varsator este aproape imposibila, iar diferentele vor fi prea mari pentru ca aceasta sa dureze.

 


Sagetator

Nativii zodiei Sagetator accepta schimbarea cu bratele deschise si chiar o cauta in mod deliberat uneori.

Femeia acestei zodii are nevoie de un partener care va tine pasul cu ea si care nu se va speria prea usor.

Cei din zodiac Berbec, Leu, Balanta sau Sagetator sunt perfecti pentru ea, dar ar trebui sa se fereasca de cei nascuti sub semnele Fecioara si Pesti. 

 


Capricorn

Rabdatoare si ambitioasa, femeia Capricorn are nevoie de un partener care s-o inteleaga si s-o ajute sa se ridice, nu sa ii puna piedici.

De asemenea, el nu trebuie sa fie niciodata gelos pe succesul ei deoarece acest lucru o va enerva la culme.

Femeile nascute in zodia Capricorn sunt compatibile cu barbatii Taur, Fecioara, Scorpion si Pesti, dar nu vor fi fericite alaturi de Berbec sau Balanta.

 


Varsator

Inteligente si inventive, femeile din zodia Varsator sunt extreme de independente.

Daca partenerul lor incearca prea mult sa le controleze, acestea vor incheia relatia fara niciun regret.

Femeile din zodia Varsator sunt compatibile cu alte personalitati independente si puternice precum nativii zodiilor Berbec, Gemeni, Balanta si Sagetator, dar se vor simti ingradite alaturi de un Taur sau Scorpion.

 


Pesti

Femeile din zodia Pesti sunt extreme de devotate si intelegatoare, fiind un adevarat punct de sprijin pentru partenerii si familia lor.

Ele simt nevoia sa fie appreciate si iubite, iar zodiile Taur, Rac, Scorpion si Capricorn sunt perfecte pentru Pesti.

O relatie cu un barbat Gemeni sau Sagetator este imposibila.

 


Cupluri celebre: Jennifer Garner (Berbec) si Ben Affleck (Leu), Barbra Streisand (Taur) si James Brolin (Rac).

  • Compatibilitatea ta si a iubitului in functie de zodie. Afla daca va potriviti cu adevarat

related posts

Modifică setările cookies