Cum iti dai seama ca te iubeste cu adevarat. Cele 3 gesturi la care trebuie sa fii atenta


Nu ti-a spus inca "te iubesc". Cu toate acestea, ti-ar  placea sa stii care sunt adevaratele lui sentimente fata de tine? Iti spunem noi cum poti sa iti dai seama ca sentimentele lui sunt sincere.


1. Fii atenta la ce vorbeste si la modul in care o face. Daca aduce in discutie viitorul vostru impreuna si deja se gandeste, de exemplu, la felul in care va arata casa voastra peste 5 sau 10 ani, in mod sigur tine cu adevarat la tine. Pentru el, faci deja parte din planurile pe termen lung, asa ca nu ii este teama sa isi verbalizeze dorintele.

Un alt mod prin care poti sa-ti dai seama ca te iubeste este acela de a-i analiza complimentele. Iti spune lucruri banale, precum "arati bine in rochia noua" sau se gandeste la ceva mai profund? Suna mai bine "tu stii intotdeauna ce sa spui ca sa ma faci sa zambesc", nu-i asa? Daca declaratiile pe care ti le face se refera la o trasatura de personalitate care il incanta, e semn clar ca tine la tine. 

Nu in ultimul rand, daca iti vorbeste pe un ton cald, iti impartaseste temerile si dorintele lui cele mai ascunse, daca nu te cearta cand gresesti si daca iti pretuieste opiniile, nu trebuie sa-l lasi sa-ti scape.

2. Fii atenta la atitudinea lui. Te asculta indiferent de cat de mici sau mari sunt confesiunile pe care i le faci si, mai mult decat atat, este alaturi de tine si in momentele fericite, dar si in cele dificile? Nu exista dovada mai clara a iubirii lui.

Un barbat indragostit adora sa-si faca iubita fericita, asa ca o surprinde mereu cu gesturi tandre, surprize si mici atentii: are grija de tine cand esti bolnava, iti cumpara ceva bun daca te stie trista sau iti face un masaj in serile in care ajungi obosita de la birou? Esti o fata norocoasa.

In plus, cand observi ca partenerul tau adora sa petreceti timp impreuna, dar in acelasi timp iti acorda libertate in momentul in care ai nevoie de ea, ai primit deja dovezile de care aveai nevoie.

3. Fii atenta la modul in care se comporta in preajma ta. Cand un barbat da dovada de sinceritate si nu se mai ascunde in fata unei femei, tine la ea. Daca iubitul tau are curajul sa fie el insusi, cu bune si rele, sa copilareasca, sa se alinte, sa se supere... a renuntat sa se mai apere si si-a dezgolit sufletul in fata ta.

Nu in ultimul rand, daca observi ca empatizeaza cu tine, e clar. E suparat cand esti si tu suparata? Iti ia apararea cand simte ca esti neindreptatita? TE IUBESTE!

related posts

Modifică setările cookies