Cum sa il cuceresti fara cuvinte. Ce trebuie sa faci inainte de a intra in vorba cu el pentru a-i trezi interesul


Esti in club si vezi un barbat atragator, dar esti prea timida ca sa ii vorbesti tu prima? Inainte de a face orice miscare concreta, foloseste-te de limbajul non verbal. Poate spune mai mult decat o mie de cuvinte. Urmeaza aceste sfaturi date de expertii in dating si vei reusi sa ii atragi atentia intr-un mod discret:


Limbajul trupului joaca un rol esential in arta seductiei. Iata cum poti folosi cateva trucuri in avantajul tau:

Foloseste-ti parul – da-ti usor parul dupa ureche, iar acest gest nevinovat ii va arata tipului pe care il placi ca esti interesata.

Gatul este o parte extrem de sexy a corpului, deci aminteste-ti ca atunci cand mergi in club sa porti un colier care iti va pune in evidenta trasaturile. 

Atunci cand se uita la tine, mentine contactul vizual pentru cateva secunde, apoi uita-te in alta parte. Cand revii cu privirea asupra lui, poti ridica usor din spranceana, iar pentru el acesta va fi un semn clar ca il gasesti atragator.

Daca iti asezi mainile in sold, el va sti despre tine ca esti o fire deschisa si va dori imediat sa aveti o conversatie. 

In era retelelor de socializare, este imposibil ca tipul sa nu te caute si pe Facebook, odata ce i-ai stranit interesul. Ai grija la ce fel de imagine iti cultivi pe acest site de socializare. Este important sa iti pui imagini care sa te avantajeze. Cu totii avem un “unghi” bun al fetei, asa ca atunci cand vrei sa postezi selfie-uri pe retelele sociale, ai grija sa le alegi pe acelea facute din partea care te favorizeaza.

Poarta tocuri! Desi nu sunt intotdeauna confortabile, tocurile trebuie sa fie nelipsite atunci cand esti in club. Vei parea mai inalta si vor oferi picioarelor tale un efect placut de alungire. 

related posts

Modifică setările cookies