Cum sa iti dai seama ca nu esti singura femeie din viata lui. 7 semne ca e casatorit sau intr-o alta relatie


Ai o presimtire ca iubitul tau mai are pe altcineva? Si, mai mult de atat, acea persoana este mai importanta ca tine? Iata 7 semne prin care iti poti da seama ca este insurat sau implicat intr-o alta relatie.


1. Cel mai adesea nu iti raspunde la telefon cand il suni, dar te suna el inapoi destul de repede

S-ar putea ca iubitul tau sa trebuiasca sa se ascunda atunci cand vorbeste cu tine la telefon, pentru ca nu vrea sa se afle cu cine vorbeste. Iar atunci cand te suna are mereu o scuza la indemana. Este de inteles ca nu poate raspunde din cand in cand, mai ales daca e la job, dar daca lucrul asta se intampla frecvent, trebuie sa iti pui cateva semne de intrebare.

2. Nu petreceti niciodata sarbatorile impreuna

Acesta este un semnal pe care nu trebuie sa il ignori. Daca nu este niciodata disponibil de Paste, Craciun, 1 mai etc, inseamna ca are pe altcineva cu care petrece aceste sarbatori, cel mai probabil sotia si copiii sau o prietena stabila.

3. Nu are conturi pe retelele de socializare

Desigur, sunt o multime de persoane care nu au Facebook, Twitter sau Instagram, insa este posibil sa evite aceste retele de socializare pentru a nu fi dat de gol ca este implicat in doua relatii in acelasi timp. Nu ar vrea ca iubita/sotia sa vada comentariile tale la pozele lui.

4. Nu isi petrece niciodata ziua de nastere cu tine

Zilele de nastere se petrec in compania familiei si a persoanelor iubite, asa ca ar trebui sa te ingrijorezi daca tu nu esti inclusa pe aceasta lista.

5. Isi inchide sau isi da pe silent telefonul cand sunteti impreuna

Nu exista un motiv intemeiat pentru care un barbatt si-ar inchide telefonul in prezenta iubitei lui. Decat daca are ceva de ascuns. Poate nu vrea sa fie sunat de sotie sau de cealalta femeie din viata lui, carora ar trebui apoi sa le explice de ce nu a rapsuns la telefon.

6. Nu i-ai cunoscut prietenii si familia

Daca sunteti de ceva vreme impreuna si inca nu i-ai cunoscut amicii si familia, ar trebui sa sugerezi acest lucru, ca sa ii testezi reactia. 

7. Va intalniti in locuri retrase si cel mai des la tine acasa

Nu te cheama la el motivand ca este dezordine, are colegi de apartament neplacuti sau ca se simte mai bine la tine acasa. Totusi, chiar niciodata?

Daca intalnirile voastre al loc doar la tine in apartament sau in locuri retrase, inseamna ca nu vrea sa fie vazut cu tine.

related posts

Modifică setările cookies