Cum sa iti recuperezi fostul iubit fara sa pari innebunita dupa el


Nu toate relatiile au un final fericit, iar atunci cand se ajunge la o despartire apar o multime de intrebari: oare nu va mai iubiti, nu va potriviti, a fost o greseala sa fiti impreuna sau a fost o greseala sa nu mai fiti impreuna? Daca il vrei insa inapoi, ai mare grija sa nu pari innebunita de acest lucru.


Barbatilor le place sa fie doriti, insa ce e prea mult strica si in acest caz, motiv pentru care nu este bine sa cazi in disperare. Vezi mai jos cum poti sa-l recuperezi fara sa pari exagerata:

 

1. Fii de acord cu finalul relatiei voastre

Cu siguranta ati avut motive solide care v-au facut sa incheiati relatia, iar faptul ca nu esti deloc de acord cu asta nu va ajuta. Iar daca este vina ta, este mai mult decat necesar sa stii sa iti ceri iertare.

 

2. Nu incerca sa-l fortezi sa se intoarca

Asta il face sa se indeparteze si mai mult de tine. Fiecare dintre noi avem nevoie de motive pentru a face sau nu ceva, nu doar de o cerere din partea celorlalte persoane.

 

3. Asuma-ti responsabilitatea

Indiferent a cui este vina, despartirile sunt provocate de un sir de greseli facut pe parcursul relatiei, de ambii parteneri. Este important sa te cunosti si sa iti recunosti greselile, chiar daca ultima greseala nu a fost a ta.

 

4. Lasa-l si pe el sa te caute

Nu insista sa fii mereu prezenta in viata lui de dupa despartire. Trebuie sa ii fie si lui dor de tine si sa aiba curajul sa te caute. Nu vrei sa te intorci intr-o relatie pe care ti-o doresti doar tu.

 

5. Pune-te pe primul loc

Este bine sa faci exact ceea ce iti face tie bine, in primul rand. Oricat de mult ai tine la el, daca nu erai fericita, incearca sa te gandesti la tine pentru un moment si sa iti dai seama ce iti doresti. Daca tu te vei simti mai bihne in pielea ta si el te va admira mai mult.

related posts

Modifică setările cookies