De ce sunt considerați speciali oamenii născuți în luna februarie? Află care sunt trăsăturile lor de caracter specifice


Despre persoanele născute în luna februarie se spune că au o legătură energetică strânsă cu părinții și, mai ales, cu bunicii. Sunt firi misterioase, cu o imaginație bogată, înzestrate cu multă ambiție. Dacă te-ai născut în februarie, află dacă te regăsești în trăsăturile de caracter specifice, descrise mai jos.


Oamenii născuți în luna februarie sunt foarte atașați de familie, în special de bunici. Ei se simt responsabili față de ei și încearcă să le poarte de grijă. Stabilesc cu ușurință o relație foarte bună cu vârstnicii. Din comunicarea cu ei primesc energia înțelepciunii și a experienței.


Sunt înzestrați cu multă ambiție. Atunci când și-au pus un scop, nu se lasă până când nu-l îndeplinesc, chiar dacă trebuie să depună un efort colosal pentru asta. 

Unele studii arată că persoanele născute în luna februarie au rezultate mai bune la testele de inteligență. Copiii învață mai repede să citească și să scrie, iar unii dezvoltă destul de devreme abilități artistice (le place dansul, pictura, etc).

Conform unui studiu recent, cei născuţi în zodia Vărsător au o probabilitate mai mare de a deveni cândva vedete.

Printre celebritățile născute în luna februarie se numără: Rihanna, Shakira, Jennifer Aniston, Jane Seymour, Drew Barrymore, John Travolta, Michael Bolton și alții. 

Potrivit cercetărilor, popularitatea unei persoane are o legătură directă și cu nașterea sa. Oamenii născuți în această lună au o personalitate specială, datorită creativității și imaginației de care dau dovadă. Acești oameni sunt experți în găsirea rapidă a unei soluții la orice problemă. Pot revoluționa lumea cu ideile lor dacă au resursele necesare.

Printre cercetătorii și exploratorii născuți în februarie se numără: Galileo Galilei, Dmitri Mendeleev, Charles Darwin, Thomas Edison, Steve Irwin. 

  • De ce sunt considerați speciali oamenii născuți în luna februarie? Află care sunt trăsăturile lor de caracter specifice

related posts

Modifică setările cookies