Elena Gheorghe, insarcinata in luna a 7-a: supla si fara pic de celulita, in body si pe tocuri de 10 cm


Am fost ieri la un cros care a avut loc in Bucuresti, iar la final Elena Gheorghe a sustinut un recital Am fost placut surprinsa sa vad cat de bine arata, insarcinata in luna a 7-a: slaba, picioare super subtiri, fara pic de celulita, iar burtica nu i se observa in costumul special creat ca sa mascheze ca este insarcinata.
 


Unele femei sunt norocoase, iar Elena Gheorghe se numara printre ele – s-a ingrasat extrem de putin de cand este insarcinata. Multi o critica si spun ca nu este normal sa fie atat de slaba...dar poate asa este felul ei. A si explicat in CSID:

In primele 3 luni nu m-am ingrasat deloc, in luna a 5-a am luat 1 kilogram, iar in luna a 6-a am luat 3 kilograme in plus. Totul se datoreaza alimentatiei si sportului. Primele luni au fost un pic dificile pentru ca, din cauza greturilor, nu puteam sa mananc decat fructe, legume si, foarte rar, peste. Din luna a 4-a am putut sa adaug lactatele si din luna a 5-a am mancat pui si curcan. Prajeli si dulciuri nu mananc, daca mi-e pofta gust putin”.

La postarea de saptamana trecuta, in care ziceam ca body-ul a devenit un fel de uniforma pentru cantaretele noastre, o cititoare a spus ca i se pare destul de exagerat ca Elena Gheorghe sa apara in continuare in astfel de outfituri. Initial si eu credeam la fel, insa cand am vazut ieri cat de bine arata Elena Gheorghe, am zis ca atata timp cat silueta ii permite, de ce nu?


Mi se pare insa putin ciudat ca nu renunta la concerte pana in luna a 8-a. Mai mult, la povestiri de noapte a spus ca va avea concert si de Revelion...adica la destul de scurt timp dupa ce a nascut. Nu stiu, poate ca exagereaza un picut. Cred ca ar trebui sa se mai si odihneasca...

Voi ce parere aveti despre faptul ca Elena Gheorghe poarta inca body-uri in luna a 7-a, va canta pana in luna a 8-a si va avea concert si de Revelion, la scurt timp dupa nastere?

  • Elena Gheorghe, insarcinata in luna a 7-a: supla si fara pic de celulita, in body si pe tocuri de 10 cm

related posts

Modifică setările cookies