Marie Kondo, cum să-ți transformi casa într-un spațiu productiv și lucratul de acasă să devină o bucurie


Marie Kondo a revoluționat deja viața a milioane de oameni cu celebrele ei sfaturi de organizare - iar acum împărtășește câteva sfaturi pentru a ajuta oamenii să profite cât mai mult de statul acasă din cauza pandemiei coronavirusului.


Starul Netflix, expertă în organizare, a împărtășit sfaturile ei de top pentru a-ți transforma casa într-un spațiu productiv, dezvăluind trei tehnici simple pentru a-ți oferi o viață de lucru acasă mult mai eficientă. 

Și, în timp ce sfaturile au fost scrise înainte de izbucnirea COVID-19 , acestea nu au fost niciodată mai utile, deoarece milioane de oameni au fost nevoiți să lucreze acasă pentru siguranța lor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie Kondo (@mariekondo) on

Potrivit lui Marie, secretul productivității la domiciliu este ritualul și rutina, guru-ul menționând că este important să muți anumite obiecte în casă care te ajută să faci distincția între spațiul de lucru și spațiul personal.

„În felul acesta, treceți de la viața personală la viața profesională”, a spus ea, potrivit Domino.

Marie Kondo dezvăluie cum să profiți la maximm de spațiul tău de lucru de acasă. 

- Implementați ritualuri care separă timpul de lucru de timpul personal

- Folosiți mirosul pentru a identifica spațiul de lucru față de spațiul de acasă

- Evitați să lucrați pe spații moi precum un pat sau o canapea și așezați-vă pe o suprafață de lucru dură

Optează pentru un parfum proaspăt și revigorant pentru a face o diferență între spațiul personal și cel de muncă. Un miros care te va ajută este spray-ul cu mentă și piper.

Alegerea ei pentru acest parfum provine de la experți, care au dezvăluit recent pentru DailyMail.com că menta este o alegere excelentă a mirosului stimulant pentru a se amesteca cu citricele care îmbunătățesc starea de spirit.

Fondatorul NEST New York, Laura Slatkin, a explicat că aromele proaspete acvatice sunt, de asemenea, grozave pentru a vă ajuta la învigorare și pentru a oferi un impuls de pozitivitate, menționând că „aromele de briză oceanică și nucă de cocos” vă vor ajuta să vă simțiți mai bine imediat.

Totodată, Marie spune că ea se bazează foarte mult și pe sunet, tocmai de aceea își pune ceasul să sune pentru a știi că e timpul să lucreze. 

Potrivit lui Marie, evitarea tuturor zonelor moi ale apartamentului tău și lucrul pe o suprafață dură este cea mai bună modalitate de a maximiza productivitatea - indiferent că este vorba despre o masă de cafea, un mic dejun sau o masă de luat masa.

Foto: Getty

Viata Bate Vlogul - Sezonul 2. Emil Rengle si cei 13 vloggeri lanseaza videoclipul piesei Viata Bate Vlogul

related posts

Modifică setările cookies